На елеваторі Сквирського КХП оновлено зерноочисне обладнання

На елеваторі Сквирського КХП оновлено зерноочисне обладнання

На заготівельному елеваторі Сквирського комбінату хлібопродуктів було проведено модернізацію зерноочисного обладнання -, про це повідомляє прес-служба компанії.

Як зазначається в повідомленні, у червні місяці підприємство провело модернізацію зерноочисного обладнання на елеваторі. Діючі зернові сепаратори були демонтовані та встановлено сучасний плоскорешітний сепаратор Горизонт К-300 виробництва ТОВ «ОЛИС» (м. Одеса). Продуктивність сепаратора складає 120 т/год (залежить від культури та показників якості).

«Модернізацію зерноочисної лінії елеватора наше підприємство почало ще в 2021 році. Тоді ми замінили морально та технічно застарілий сепаратор, який працював в потоці на прийманні збіжжя на сучасний сепаратор Горизонт К-300. Попрацювавши на цьому обладнанні, ми вирішили замінити і другий сепаратор, який працював на контролі перед відвантаженням зерна у виробництво переробного заводу на такий же самий Горизонт К-300, але вже оновленої конфігурації», розповів Віктор Дорошенко, генеральний директор Сквирського КХП.

Фахівці компанії «ОЛИС» разом зі спеціалістами комбінату провели повне налагоджування сепаратора та підготовку його до роботи. Наразі сепаратор введений в експлуатацію і готовий до приймання, як нового врожаю, так і контролювати якість збіжжя перед відвантаженням.

Також В. Дорошенко додав «Ми з компанією «ОЛИС» співпрацюємо вже більше 12 років. На нашому комбінаті також встановлено технологічне обладнання з переробки гречки, вівса, проса, пшениці, ячменю, кукурудзи та інших культур на крупу виробництва компанії «ОЛИС»».

Опубліковано в
scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.