Участь у Конференції-виставці "Хлібна індустрія - 2023"

Участь у Конференції-виставці “Хлібна індустрія – 2023”

❗️ Друзі, 17-18 серпня наша компанія взяла участь у Конференція-виставка “Хлібна індустрія – 2023” (Вінниця) і презентувала лінійку лабораторного обладнання OLISLAB.

👉 Зокрема на нашому стенді було представлено:

🔊 Крім того, Олександр Верещинський, доктор технічних наук та засновник ТОВ «ОЛИС» виступив з доповіддю на тему: “Сучасні технологічні виклики хлібної індустрії України” (на цю тему згодом зробимо окремий допис)❗️

🗣 «Захід був дуже інформативно насичений. Презентації та дискусії затронули всі питання починаючи від виробництва та якості сировини, до продуктів переробки та фінансування. Також поговорили про техніко-технологічні аспекти переробки зерна, виготовлення борошна, макаронів, круп та хлібу», поділився враженнями Володимир Чеглатонєв, заступник генерального директора з комерційних питань ТОВ «ОЛИС».

✅ Тож ми раді бути присутніми на такому фаховому заході, де змогли зустрілись з постійними клієнтами, які вже стали надійними партнерами та друзями, познайомились з новими учасниками ринку, провели багато перемовин з поставки зернопреробного та лабораторного обладнання.

Дякуємо організаторам за запрошення, якісний захід, а також за одночасно дружню і робочу атмосферу.

Опубліковано в
scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.