Комплектний млинзавод сортового помелу пшениці продуктивністю 120 т / добу
Призначення:
Комплектний млинзавод продуктивністю 120 т/добу призначений для переробки зерна пшениці в сортове борошно з отриманням борошна вищого, першого та другого сортів, а також манної крупи. Млинзавод реалізує помели за скороченою структурою та вирішує завдання забезпечення борошном хлібозаводів, кондитерських та макаронних виробництв на регіональному та міжрегіональному рівні.
Опис:
Для розміщення млинзаводу потрібна 4-поверхова будівля загальною висотою 18 м і площею кожного поверху не менше 200 м2. Рекомендовані розміри будівлі 12х18 м у плані. Допускається розміщення обладнання млинзаводу на несучій металоконструкції у вигляді чотирирівневого каркасу, встановленого на власних фундаментах у будівлі ангарного типу. Будівельна частина передбачає приміщення під кімнату для оператора, лабораторію, приміщення для виробничого персоналу та допоміжні приміщення.
Млинзавод працює в автоматичному режимі. Контроль роботи млинзаводу забезпечує оператор із центрального пульта управління.
У рамках виконання індивідуального проекту до виробничого корпусу можливе прив’язування таких комунікацій, як:
- Лінія приймання зерна з автотранспорту та попереднього його очищення;
- Склад розміщення та зберігання оперативного запасу зерна з лінією формування помельних партій та подачі їх у виробничий корпус;
- Ваговибійне відділення з можливістю вибою як у мішки, так і в дрібну тару;
- Склад безтарного зберігання та грануляції висівок з лінією відвантаження в автотранспорт;
- Склад безтарного зберігання борошна з лінією відвантаження до автотранспорту.
Характеристики
Базисний вихід борошна у залежності від виду помелу, що реалізується
(зі зерна базисних кондицій):
За рахунок зменшення виходу борошна вищого сорту можливий відбір манної крупи.
Доцільний відбір манної крупи становить 1,5-3,0%.
3-х фазний змінний струм
напруга, В
частота, Гц
50
Склад обладнання:
Переваги
- Найвищі вихід та якість борошна, низькі витрати електроенергії.
- Ефективна переробка зерна низьких борошномельних кондицій.
- Можливість відбору манної крупи, крупок, мучки та харчових висівок, що входять до рецептури ряду сортів хліба.
- Найкращим чином підходить для переоснащення існуючих млинзаводів різних періодів будівництва.
- Робота млинзаводу здійснюється в автоматичному режимі.
- Надійність обладнання забезпечує безперебійну та тривалу роботу млинзаводу.
Фото
Базисний вихід борошна у залежності від виду помелу, що реалізується
(зі зерна базисних кондицій):
За рахунок зменшення виходу борошна вищого сорту можливий відбір манної крупи.
Доцільний відбір манної крупи становить 1,5-3,0%.
3-х фазний змінний струм
напруга, В
частота, Гц
50
Склад обладнання:
- Найвищі вихід та якість борошна, низькі витрати електроенергії.
- Ефективна переробка зерна низьких борошномельних кондицій.
- Можливість відбору манної крупи, крупок, мучки та харчових висівок, що входять до рецептури ряду сортів хліба.
- Найкращим чином підходить для переоснащення існуючих млинзаводів різних періодів будівництва.
- Робота млинзаводу здійснюється в автоматичному режимі.
- Надійність обладнання забезпечує безперебійну та тривалу роботу млинзаводу.