Універсальний крупоцех ОПТИМАТИК-К-07 - купити крупорушку ОПТИМАТИК-К-07 в Україні | ціна від виробника «ОЛІС»

Агрегатний універсальний крупозавод “ОПТИМАТИК-К-07”

Держкомпенсація
25%
Агрегатний універсальний крупозавод «ОПТИМАТИК-К-07» призначений для переробки зерна пшениці, ячменю, гороху, кукурудзи і проса в крупи з отриманням пшеничної, ячної, перлової, горохової, кукурудзяної крупи і пшона. Конструкція і оснащення крупозаводу забезпечує вихід і якість крупи не нижче вимог діючих норм, що дозволяє впевнено задовольняти вимоги сучасного ринку.
Опис
Характеристики
Переваги
Фото/Відео
Додаткова інформація
Описание
Описание
Олис
Олис

Призначення:

Агрегатний універсальний крупозавод «ОПТИМАТИК-К-07» призначений для переробки зерна пшениці, ячменю, гороху, кукурудзи і проса в крупи з отриманням пшеничної, ячної, перлової, горохової, кукурудзяної крупи і пшона. Конструкція і оснащення крупозаводу забезпечує вихід і якість крупи не нижче вимог діючих норм, що дозволяє впевнено задовольняти вимоги сучасного ринку.

Агрегатний універсальний крупозавод “ОПТИМАТИК-К-07” поставляється з несучою металоконструкцією, сходами і площадкою обслуговування, бункерами, системою аспірації, системою пневмотранспорту, електричною частиною і автоматикою. Оскільки під час виготовлення крупозавод проходить стадію контрольного складання, то його повне складання та запуск у роботу на місці експлуатації займає не більше трьох днів. При цьому необхідність робіт з різання, зварювання та свердління металу на місці складання повністю виключена.

Крупозавод працює в автоматичному режимі. Контроль роботи крупозаводу забезпечує оператор з центрального пульта управління.

Характеристики

Асортимент, вихід продукції й продуктивність:

(Вихід крупи вказано при відповідноcті її якості не нижче вимог, встановлених ДСТУ.
Зміна виходів крупи в зазначених діапазонах залежить від якості зерна, що переробляється.)

Найменування крупи
Фактичний вихід, %
Вихід за ДСТУ, %
Продуктивність, кг/год. (по зерну)
Перлова крупа, номерна
65-70
45
200
Ячна крупа, 3-х номерна
70-74
65
350
Пшенична шліфована крупа, номерна
80-85
63
400
Пшенична подрібнена крупа, 3-х номерна
67-73
60
450
Горох шліфований цілий та колотий
77-82
77
350
Горох шліфований, колотий
65-70
не передбачено
400
Кукурудзяна крупа *
Кукурудзяне борошно
50-55
12-15
40
12
350
Пшоно шліфоване сортове**
60-65
60
300
* - з частковим відокремленням зародка;
** - сорт пшона визначається класом проса, що переробляється.

Модель
К-07
Встановлена потужність, кВт
16
Середня витрата електроенергії на тонну переробленого зерна, кВт
26
Обслуговуючий персонал, осіб
1
Площа для розміщення й обслуговування обладнання, м2
17
Необхідна висота приміщення, м
до 5
Електропостачання
3-х фазний змінний струм,
380 В,
50 Гц
Габаритні розміри, мм
ширина
довжина
висота
2500
3000
4850
Основний внутрішньоцеховий транспорт
пневмостранспорт
Ступінь автоматизації
напівавтомат, управління з центрального пульта

Склад крупоцеха:

№ п/п
Назва
Кількість, шт
1.
Блок лущення і подрібнення, у складі
1
1.1.
Магнітна колонка МК-1
2
1.2.
Бункер оперативний
1
2.
Блок фракціонування та готової продукції, у складі
1
2.3.
Бункер готової продукції
5
2.4.
Пристрій вибою
5
3.
Система аспірації й пневмотранспорту
комплект
4.
Електрична частина й автоматика
комплект
5.
Несучі металоконструкції
комплект

Крупоцех може додатково комплектуватися:

Переваги

  1. Найвищі вихід і якість крупи в класі універсальних крупозаводів малої продуктивності.
  2. Можливість швидкого налаштування в разі зміни виду зерна, що переробляється, або виду крупи, що переробляється.
  3. Базова комплектація може бути доповнена опціями, які значно підвищують можливості переробки (додаткове очищення, розколювання гороху, збагачення крупи тощо).
  4. Компактність і низьке електроспоживання, що дає змогу експлуатацію крупозаводу в різних пристосованих приміщеннях.
  5. Робота крупозаводу здійснюється в автоматичному режимі.
  6. Надійність обладнання крупозаводу забезпечує його безперебійну та тривалу експлуатацію протягом тривалого терміну роботи.
  7. Ефективна переробка зерна низьких круп’яних кондицій без зниження якості крупи;
  8. Збірка і запуск крупозаводу в роботу протягом трьох днів.

Відео

Асортимент, вихід продукції й продуктивність:

(Вихід крупи вказано при відповідноcті її якості не нижче вимог, встановлених ДСТУ.
Зміна виходів крупи в зазначених діапазонах залежить від якості зерна, що переробляється.)

Найменування крупи
Фактичний вихід, %
Вихід за ДСТУ, %
Продуктивність, кг/год. (по зерну)
Перлова крупа, номерна
65-70
45
200
Ячна крупа, 3-х номерна
70-74
65
350
Пшенична шліфована крупа, номерна
80-85
63
400
Пшенична подрібнена крупа, 3-х номерна
67-73
60
450
Горох шліфований цілий та колотий
77-82
77
350
Горох шліфований, колотий
65-70
не передбачено
400
Кукурудзяна крупа *
Кукурудзяне борошно
50-55
12-15
40
12
350
Пшоно шліфоване сортове**
60-65
60
300
* - з частковим відокремленням зародка;
** - сорт пшона визначається класом проса, що переробляється.

Модель
К-07
Встановлена потужність, кВт
16
Середня витрата електроенергії на тонну переробленого зерна, кВт
26
Обслуговуючий персонал, осіб
1
Площа для розміщення й обслуговування обладнання, м2
17
Необхідна висота приміщення, м
до 5
Електропостачання
3-х фазний змінний струм,
380 В,
50 Гц
Габаритні розміри, мм
ширина
довжина
висота
2500
3000
4850
Основний внутрішньоцеховий транспорт
пневмостранспорт
Ступінь автоматизації
напівавтомат, управління з центрального пульта

Склад крупоцеха:

№ п/п
Назва
Кількість, шт
1.
Блок лущення і подрібнення, у складі
1
1.1.
Магнітна колонка МК-1
2
1.2.
Бункер оперативний
1
2.
Блок фракціонування та готової продукції, у складі
1
2.3.
Бункер готової продукції
5
2.4.
Пристрій вибою
5
3.
Система аспірації й пневмотранспорту
комплект
4.
Електрична частина й автоматика
комплект
5.
Несучі металоконструкції
комплект

Крупоцех може додатково комплектуватися:

  1. Найвищі вихід і якість крупи в класі універсальних крупозаводів малої продуктивності.
  2. Можливість швидкого налаштування в разі зміни виду зерна, що переробляється, або виду крупи, що переробляється.
  3. Базова комплектація може бути доповнена опціями, які значно підвищують можливості переробки (додаткове очищення, розколювання гороху, збагачення крупи тощо).
  4. Компактність і низьке електроспоживання, що дає змогу експлуатацію крупозаводу в різних пристосованих приміщеннях.
  5. Робота крупозаводу здійснюється в автоматичному режимі.
  6. Надійність обладнання крупозаводу забезпечує його безперебійну та тривалу експлуатацію протягом тривалого терміну роботи.
  7. Ефективна переробка зерна низьких круп’яних кондицій без зниження якості крупи;
  8. Збірка і запуск крупозаводу в роботу протягом трьох днів.

Відео

scroll-up-arrow