Комплектний універсальний крупозавод, крупоцех продуктивністю 60 т/добу - ОЛІС

Комплектний універсальний крупозавод продуктивністю 60 т/добу

Комплектний універсальний крупозавод продуктивністю 60 т/доб призначений для переробки зерна пшениці, ячменю, гороху, кукурудзи і проса у крупи з отриманням пшеничної, ячної, перлової, горохової, кукурудзяної крупи і пшона. Розширена комплектація крупозаводу дозволяє вести облік сировини в автоматичному режимі, промислово переробляти просо і проводити збагачення крупи, а також при необхідності отримувати тільки горох колотий. Оснащення крупозаводу забезпечує вихід і якість крупи не нижче вимог діючих норм, що дозволяє впевнено задовольняти вимоги сучасного ринку
Опис
Характеристики
Переваги
Фото/Відео
Додаткова інформація
Описание
Описание
Олис
Олис

Призначення:

Комплектний універсальний крупозавод продуктивністю 60 т/доб призначений для переробки зерна пшениці, ячменю, гороху, кукурудзи і проса у крупи з отриманням пшеничної, ячної, перлової, горохової, кукурудзяної крупи і пшона. Розширена комплектація крупозаводу дозволяє вести облік сировини в автоматичному режимі, промислово переробляти просо і проводити збагачення крупи, а також при необхідності отримувати тільки горох колотий. Оснащення крупозаводу забезпечує вихід і якість крупи не нижче вимог діючих норм, що дозволяє впевнено задовольняти вимоги сучасного ринку

Для розміщення крупозаводу підходить 4-х поверховий будинок з висотою поверхів не менше 3 м і площею кожного поверху не менше 100 м2. У разі відсутності відповідної будівлі, несучу металоконструкцію для розміщення обладнання рекомендується виконати у вигляді каркаса з чотирма рівнями висотою до 9 м з розмірами 8 м х 12 м у плані і встановити на власних фундаментах. У такому випадку, зовнішні огородження (стіни і дах) доцільно облаштувати на залізобетонних конструкціях і фундаментах, незалежних від металоконструкції, що несе обладнання. Передбачувана висота будівлі – 12 м. Будівельна частина може доповнюватися приміщеннями під кімнату для оператора, цехову лабораторію, склади і т.п.

У межах виконання індивідуального проекту до крупозаводу можливе прив’язування таких комунікацій, як:
– Лінія приймання зерна з автотранспорту і попереднього його очищення;
– Склад розміщення і зберігання оперативного запасу зерна з лінією подачі його на переробку;
– Вагово-вибійне відділення з можливістю вибою готової продукції як у мішки, так і у дрібну тару;
– Склад безтарного зберігання борошенця та лушпиння з лінією відвантаження на автотранспорт

Крупозавод працює в автоматичному режимі. Контроль роботи крупозаводу забезпечує оператор з центрального пульта управління

Характеристики

Асортимент, вихід продукції та продуктивність:

(Вихід крупи вказано при відпові́дності її якості не нижче вимог, встановлених ДСТУ. Змінення виходів крупи у зазначених діапазонах залежить від якості зерна, що переробляється.)

* – сорт пшона визначається класом проса, що переробляється.
** – з частковим відділенням зародка;

Найменування крупи (борошна)
Фактичний вихід, %
Вихід за ДСТУ, %
Продуктивність, кг/год (за зерном)
Перлова, номерна
65-70
45
1000-1250
Ячна, 3-х номерна
68-73
65
2200-2400
Пшенична шліфована, номерна
80-85
63
2300-2600
Пшенична подрібнена, 3-х номерна
69-73
60
2300-2600
Горох шліфований цілий та колотий
77-82
77
2300-2600
Горох шліфований колотий
77-82
Не передбачено
2200-2400
Пшоно шліфоване сортове*
65-70
60
1000-1250
Кукурудзяна крупа**
борошно
50-55
12-15
40
12
2200-2400

Асортимент, вихід продукції та продуктивність:

(Вихід крупи вказано при відпові́дності її якості не нижче вимог, встановлених ДСТУ. Змінення виходів крупи у зазначених діапазонах залежить від якості зерна, що переробляється.)

* – сорт пшона визначається класом проса, що переробляється.
** – з частковим відділенням зародка;

Найменування крупи (борошна)
Фактичний вихід, %
Вихід за ДСТУ, %
Продуктивність, кг/год (за зерном)
Перлова, номерна
65-70
45
1000-1250
Ячна, 3-х номерна
68-73
65
2200-2400
Пшенична шліфована, номерна
80-85
63
2300-2600
Пшенична подрібнена, 3-х номерна
69-73
60
2300-2600
Горох шліфований цілий та колотий
77-82
77
2300-2600
Горох шліфований колотий
77-82
Не передбачено
2200-2400
Пшоно шліфоване сортове*
65-70
60
1000-1250
Кукурудзяна крупа**
борошно
50-55
12-15
40
12
2200-2400
scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.