Комплектний універсальний крупозавод продуктивністю 60 т/добу
Призначення:
Комплектний універсальний крупозавод продуктивністю 60 т/доб призначений для переробки зерна пшениці, ячменю, гороху, кукурудзи і проса у крупи з отриманням пшеничної, ячної, перлової, горохової, кукурудзяної крупи і пшона. Розширена комплектація крупозаводу дозволяє вести облік сировини в автоматичному режимі, промислово переробляти просо і проводити збагачення крупи, а також при необхідності отримувати тільки горох колотий. Оснащення крупозаводу забезпечує вихід і якість крупи не нижче вимог діючих норм, що дозволяє впевнено задовольняти вимоги сучасного ринку
Для розміщення крупозаводу підходить 4-х поверховий будинок з висотою поверхів не менше 3 м і площею кожного поверху не менше 100 м2. У разі відсутності відповідної будівлі, несучу металоконструкцію для розміщення обладнання рекомендується виконати у вигляді каркаса з чотирма рівнями висотою до 9 м з розмірами 8 м х 12 м у плані і встановити на власних фундаментах. У такому випадку, зовнішні огородження (стіни і дах) доцільно облаштувати на залізобетонних конструкціях і фундаментах, незалежних від металоконструкції, що несе обладнання. Передбачувана висота будівлі – 12 м. Будівельна частина може доповнюватися приміщеннями під кімнату для оператора, цехову лабораторію, склади і т.п.
У межах виконання індивідуального проекту до крупозаводу можливе прив’язування таких комунікацій, як:
– Лінія приймання зерна з автотранспорту і попереднього його очищення;
– Склад розміщення і зберігання оперативного запасу зерна з лінією подачі його на переробку;
– Вагово-вибійне відділення з можливістю вибою готової продукції як у мішки, так і у дрібну тару;
– Склад безтарного зберігання борошенця та лушпиння з лінією відвантаження на автотранспорт
Крупозавод працює в автоматичному режимі. Контроль роботи крупозаводу забезпечує оператор з центрального пульта управління
Характеристики
Асортимент, вихід продукції та продуктивність:
(Вихід крупи вказано при відпові́дності її якості не нижче вимог, встановлених ДСТУ. Змінення виходів крупи у зазначених діапазонах залежить від якості зерна, що переробляється.)
* – сорт пшона визначається класом проса, що переробляється.
** – з частковим відділенням зародка;
борошно
12-15
12
Асортимент, вихід продукції та продуктивність:
(Вихід крупи вказано при відпові́дності її якості не нижче вимог, встановлених ДСТУ. Змінення виходів крупи у зазначених діапазонах залежить від якості зерна, що переробляється.)
* – сорт пшона визначається класом проса, що переробляється.
** – з частковим відділенням зародка;
борошно
12-15
12