▷ Очищення зерна від грубих домішок. Устаткування для очищення зерна від домішок

Очищення зерна від домішок

Обладнання для очищення зерна від домішок надає якісне відділення зернового матеріалу від різних видів домішок та пилу.

ТОВ “Олис” є науково-виробничим підприємством, яке задає тон численним українським та зарубіжним компаніям. Вже 10 років наше підприємство з ентузіазмом дивиться в майбутнє, при цьому активно розробляючи та виготовляючи сучасне високотехнологічне обладнання для очищення зерна від зернових, бур’янів та шкідливих домішок, адже чисте зерно – запорука високої якості борошномельної, круп’яної та комбікормової продукції.

Чистота зерна – його основний показник якості. При збиранні в зерно потрапляє багато небажаних предметів, тому очищення зерна від домішок є обов’язковою вимогою для агропідприємств. Попереднє, первинне та вторинне очищення, сортування, калібрування зерна покращують умови та збільшують термін зберігання зерна. Ось чому не варто зволікати і потрібно вчасно скористатися зерноочисним сепаратором “ЛУЧ-ЗСО” виробництва компанії “ОЛИС”. Дана машина чудово справляється з очищенням зерна від легких, дрібних та великих домішок. Значною перевагою даної очисної машини є те, що вона може комплектуватися з повітряними сепараторами ВСН і ВСЗ, які здійснює очищення зерна від домішок, що відрізняються аеродинамічними властивостями, при цьому дбайливо захищаючи від травмування. Вибирайте якість – вибирайте “Олис”!

Опубліковано в