Запуск вівсезаводу з лінією пластівців у Казахстані від ОЛИС

Провідний український виробник зернопереробного обладнання – компанія «ОЛИС» ввела в експлуатацію комплектний завод з переробки вівса для ТОВ «Мібеко» (Костанайська область, Республіка Казахстан). Про це повідомила прес-служба ТОВ «ОЛИС».

«У вересні 2020 року ми завершили монтаж і провели запуск заводу з переробки вівса у крупу потужністю 60 т/доб по зерну з виходом на пластівці 32 т/доб. У даному заводі лінія пластівців є універсальною і дозволяє виробляти пластівці як з вівса, так і з інших круп’яних культур, таких як гречка, пшениця, ячмінь, жито і т.д.», – зазначив Володимир Чеглатонєв, комерційний директор ТОВ« ОЛИС».

За його словами, фахівцями компанії був проведений інжиніринг технологічної частини проекту заводу, виготовлений і поставлений комплект технологічного, транспортного та аспіраційного обладнання. Оскільки монтаж проводився у досить складний час, коли в’їзд у Республіку Казахстан був заборонений через карантинні обмеження, завдяки злагодженій роботі фахівців ТОВ Мібеко і ТОВ ОЛИС вдалося провести монтаж обладнання та впровадити систему автоматизації заводу в онлайн режимі. А запуск і налагодження заводу з виходом на його планову продуктивність зайняли всього декілька днів. Це вкотре підтверджує високий рівень інжинірингу ТОВ «ОЛИС».

«Наша компанія займалася рослинництвом і виробництвом борошна і крупи. У 2019 вирішили розширити наше виробництво і поставити завод з переробки вівса у крупу і пластівці, тим самим забезпечивши костанайців якісною продукцією. Для реалізації проекту вибрали українську компанію «ОЛИС», яка вважається одним з провідних виробників як у технічному, так і технологічному плані, на пострадянському просторі. Усі роботи були виконані в строк, а завод запущений буквально за кілька днів». – повідомив директор ТОВ «Мібеко» Мірзохалім Кадиров.

ТОВ «Мібеко» – виробнича організація, що динамічно розвивається, основним напрямком діяльності якої є виробництво борошна та круп. Зокрема, компанія випускає борошно пшеничне, крупу горохову, ячну, пшеничну, перлову, пшоняну і сочевицю шліфовану. Продукція компанії реалізується як на внутрішньому ринку, так і експортується у Таджикистан, Азербайджан, Україну та ін. країни світу.

За додатковою інформацією звертайтеся до відділу продажів за номером:

☎ +38 (067) 822-85-58

Опубліковано в