Прилад Damaged Starch Analyzer Y41
Прилад Damaged Starch Analyzer Y41 призначений для визначення індексу пошкодженого крохмалю в борошні.
Опис
Характеристики
Переваги
Фото/Відео
Додаткова інформація
Описание
Описание
Олис
Олис
Прилад Damaged Starch Analyzer Y41 призначений для визначення індексу пошкодженого крохмалю в борошні.
Застосовується на млинових заводах, у хлібопекарській та кондитерській промисловості.
Робота приладу заснована на амперометричному методі аналізу пошкодженого крохмалю у зразку борошна. Прилад вимірює кількість йоду, що поглинається гранулами крохмалю у спеціально приготовленої суспензії. Для аналізу достатньо 1 г борошна та близько 7-10 хвилин. Йод генерується спеціальним датчиком, результати поглинання видаються у відсотках. Чим більше поглинання йоду, тим сильніше пошкоджений крохмаль.
Сфера застосування:
- Контроль за якістю борошна
- Контроль за регулюванням режимів подрібнення
- Поліпшення виходу хліба шляхом підбору оптимального коефіцієнта водопоглинання
- Підбір товщини тіста
- Оптимізація обсягу, кольору та терміну зберігання готової продукції
Характеристики
Выберите модель
Модель | Y41 |
Электроживлення, В/Гц | 230±23 / 50 |
Габаритні розміри Д х Ш х В, мм | 335 x 400 x 280 |
Масса нетто, кг | 12 |
Переваги
- Простий в експлуатації
- Швидке виконання аналізу (менше 10 хвилин)
- Надійність результатів
- Автоматичне виконання аналізу
- Амперометричний метод
- Без додавання ензимів
- Управління здійснюється безпосередньо через сенсорний екран
- Займає мало місця на робочому столі
Фото
Выберите модель
Модель | Y41 |
Электроживлення, В/Гц | 230±23 / 50 |
Габаритні розміри Д х Ш х В, мм | 335 x 400 x 280 |
Масса нетто, кг | 12 |
- Простий в експлуатації
- Швидке виконання аналізу (менше 10 хвилин)
- Надійність результатів
- Автоматичне виконання аналізу
- Амперометричний метод
- Без додавання ензимів
- Управління здійснюється безпосередньо через сенсорний екран
- Займає мало місця на робочому столі
Інші товари цієї категорії