Вимірювач пористості хліба ВПХ (пробник Журавльова)
Вимірювач пористості хліба ВПХ (аналог приладу Журавльова) призначений для визначення пористості хліба за методом Зав'ялова.
Застосовується на млинових заводах, у хлібопекарській та кондитерській промисловості, науково-дослідних лабораторіях.
Застосовується на млинових заводах, у хлібопекарській та кондитерській промисловості, науково-дослідних лабораторіях.
Опис
Характеристики
Переваги
Фото/Відео
Додаткова інформація
Описание
Описание
Олис
Олис
Пристрій складається з калібрувального циліндра, відрізного стакану з підставкою, виштовхувача і відрізного ножа. Дозволяє вирізати шматочок м’якуша певного об’єму (27 см3) і за результатами зважування вирізаного шматочка за спеціальною формулою розрахувати пористість хліба.
Характеристики
Выберите модель
Модель | ВПХ |
Об’єм зразка м’якуша, см3 | 27 |
Габаритні розміри відрізного стакану Д × Ш × В, мм | 50 x 60 x 140 |
Габаритні розміри відрізного ножа Д × Ш × В, мм | 16 x 40 x 190 |
Масса, кг | 0.4 |
Выберите модель
Модель | ВПХ |
Об’єм зразка м’якуша, см3 | 27 |
Габаритні розміри відрізного стакану Д × Ш × В, мм | 50 x 60 x 140 |
Габаритні розміри відрізного ножа Д × Ш × В, мм | 16 x 40 x 190 |
Масса, кг | 0.4 |