Вимірювач пористості хліба ВПХ (пробник Журавльова) - Olis

Вимірювач пористості хліба ВПХ (пробник Журавльова)

Вимірювач пористості хліба ВПХ (аналог приладу Журавльова) призначений для визначення пористості хліба за методом Зав'ялова.
Застосовується на млинових заводах, у хлібопекарській та кондитерській промисловості, науково-дослідних лабораторіях.
Опис
Характеристики
Переваги
Фото/Відео
Додаткова інформація
Описание
Описание
Олис
Олис

Пристрій складається з калібрувального циліндра, відрізного стакану з підставкою, виштовхувача і відрізного ножа. Дозволяє вирізати шматочок м’якуша певного об’єму (27 см3) і за результатами зважування вирізаного шматочка за спеціальною формулою розрахувати пористість хліба.

Характеристики

Выберите модель
Модель ВПХ
Об’єм зразка м’якуша, см3 27
Габаритні розміри відрізного стакану Д × Ш × В, мм 50 x 60 x 140
Габаритні розміри відрізного ножа Д × Ш × В, мм 16 x 40 x 190
Масса, кг 0.4
Выберите модель
Модель ВПХ
Об’єм зразка м’якуша, см3 27
Габаритні розміри відрізного стакану Д × Ш × В, мм 50 x 60 x 140
Габаритні розміри відрізного ножа Д × Ш × В, мм 16 x 40 x 190
Масса, кг 0.4
scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.