Комплектний млин сортового помелу пшениці продуктивністю 60 т/добу

Комплектний млинзавод сортового помелу пшениці продуктивністю 60 т / добу

melzavod
melzavod
Комплектний млинзавод продуктивністю 60 т/добу призначений для переробки зерна пшениці в сортове борошно з отриманням борошна вищого, першого та другого сортів. Млинзавод реалізує помели за короткою структурою та вирішує завдання забезпечення борошном хлібозаводів, кондитерських та макаронних виробництв на регіональному рівні.
Опис
Характеристики
Переваги
Фото/Відео
Додаткова інформація
Описание
Описание
Олис
Олис

Призначення:

Комплектний млинзавод продуктивністю 60 т/добу призначений для переробки зерна пшениці в сортове борошно з отриманням борошна вищого, першого та другого сортів. Млинзавод реалізує помели за короткою структурою та вирішує завдання забезпечення борошном хлібозаводів, кондитерських та макаронних виробництв на регіональному рівні.

Опис:

Для розміщення млинзаводу необхідна 4-поверхова будівля з висотою поверхів не менше 3 м і площею кожного поверху не менше 180 м2. У разі відсутності відповідної будівлі несучу металоконструкцію для розміщення обладнання рекомендується виконати у вигляді чотирирівневого каркасу заввишки до 10 м з розмірами 12 м х 15 м у плані та встановити на власних фундаментах. У такому разі, зовнішні огорожі (стіни та дах) доцільно облаштувати на залізобетонних конструкціях та фундаментах, незалежних від металоконструкції, що несе обладнання. Передбачувана висота будівлі – 12 м. Будівельна частина може доповнюватись приміщеннями під кімнату для оператора, цехову лабораторію, склади тощо.

Млинзавод працює в автоматичному режимі. Контроль роботи млинзаводу забезпечує оператор із центрального пульта управління.

У рамках виконання індивідуального проекту до виробничого корпусу можливе прив’язування таких комунікацій, як:
– Лінія приймання зерна з автотранспорту та попереднього його очищення;
– Склад розміщення та зберігання оперативного запасу зерна з лінією формування помельних партій та подачі їх у виробничий корпус;
– Ваговибійне відділення з можливістю вибою як у мішки, так і в дрібну тару;
– Склад безтарного зберігання та грануляції висівок з лінією відвантаження в автотранспорт;
– Склад безтарного зберігання борошна з лінією відвантаження до автотранспорту.

Характеристики

Базисний вихід борошна залежно від виду реалізованого помелу
(з зерна базисних кондицій):

Модель
Односортний помел, %
Двосортний помел, %
Трьохсортний помел, %
Білість, ум. од., не менше
Борошно вищого сорту
65-70
55-60
55-60
59
Борошно першого сорту
--
13-18
10-15
43
Борошно другого сорту
--
--
2-4
21
Загальний вихід
65-70
73
75

Характеристики
Продуктивність, т/добу
60
Встановлена потужність, кВт
240,3
Витрата електроенергії на тонну переробленого зерна, кВт/т
не більше 70
Електропостачання,
3-х фазний змінний струм, В
Частота, Гц
380+20
50
Витрата води, л/год
не більше 200
Довжина вальцьової лінії, см
600
Корисна площа просіюючої поверхні, м2
36

Склад обладнання:

№ п/п
Назва обладнання
Кількість, шт
4
Ваги НОРМА-ТМ
1
6
Повітряний сепаратор ВС-500
1
10
Дозатор ДЗО-3
3
12
Магнітний сепаратор МК-100
12
20
Фільтр РЦИЭ-23,4-36
1
21
Вентилятор ВВТ-3,5 (дворядний)
1
22
Вентилятор ВЦ-14-46-4
1
23
Вентилятор ВВТ-7
1
24
Компресор із ресивером Q=20 м3/год, Р=0,8 МПа, Ер=0,2 м3
1
25
Нестандартне обладнання (рами, кронштейни тощо)
комплект
26
Аспіраційна система
комплект
27
Пневмотранспортна система
комплект
28
Самопливний транспорт
комплект
29
Система стиснутого повітря
комплект
30
Електрична частина та автоматика
комплект

Переваги

1. Найвищі вихід та якість борошна у класі млинзаводів малої продуктивності.
2. Ефективна переробка зерна низьких борошномельних кондицій без зниження якості борошна.
3. Стабільна якість помелу в холодну пору року, що забезпечується наявністю підігрівача зерна.
4. Якість та кількість клейковини в борошні, а також їх стабільність забезпечується наявністю комунікацій для формування помольних партій зерна.
5. Швидка зміна виду помелу та виходу борошна за сортами забезпечується наявністю збірних шнеків для готової продукції.
6. Передбачено відбір крупки, мучки та харчових висівок, що входять до рецептури ряду сортів хліба.
7. Найкращим чином підходить для переоснащення існуючих млинзаводів малої продуктивності різних періодів будівництва.
8. Робота млинзаводу здійснюється в автоматичному режимі.
9. Надійність обладнання млинзаводу забезпечує його безперебійну експлуатацію протягом тривалого терміну роботи.
10. Млинзавод можна переналагодити на оббивний помел жита, а також вироблення борошна з цільномолотого зерна.

Фото

Базисний вихід борошна залежно від виду реалізованого помелу
(з зерна базисних кондицій):

Модель
Односортний помел, %
Двосортний помел, %
Трьохсортний помел, %
Білість, ум. од., не менше
Борошно вищого сорту
65-70
55-60
55-60
59
Борошно першого сорту
--
13-18
10-15
43
Борошно другого сорту
--
--
2-4
21
Загальний вихід
65-70
73
75

Характеристики
Продуктивність, т/добу
60
Встановлена потужність, кВт
240,3
Витрата електроенергії на тонну переробленого зерна, кВт/т
не більше 70
Електропостачання,
3-х фазний змінний струм, В
Частота, Гц
380+20
50
Витрата води, л/год
не більше 200
Довжина вальцьової лінії, см
600
Корисна площа просіюючої поверхні, м2
36

Склад обладнання:

№ п/п
Назва обладнання
Кількість, шт
4
Ваги НОРМА-ТМ
1
6
Повітряний сепаратор ВС-500
1
10
Дозатор ДЗО-3
3
12
Магнітний сепаратор МК-100
12
20
Фільтр РЦИЭ-23,4-36
1
21
Вентилятор ВВТ-3,5 (дворядний)
1
22
Вентилятор ВЦ-14-46-4
1
23
Вентилятор ВВТ-7
1
24
Компресор із ресивером Q=20 м3/год, Р=0,8 МПа, Ер=0,2 м3
1
25
Нестандартне обладнання (рами, кронштейни тощо)
комплект
26
Аспіраційна система
комплект
27
Пневмотранспортна система
комплект
28
Самопливний транспорт
комплект
29
Система стиснутого повітря
комплект
30
Електрична частина та автоматика
комплект

1. Найвищі вихід та якість борошна у класі млинзаводів малої продуктивності.
2. Ефективна переробка зерна низьких борошномельних кондицій без зниження якості борошна.
3. Стабільна якість помелу в холодну пору року, що забезпечується наявністю підігрівача зерна.
4. Якість та кількість клейковини в борошні, а також їх стабільність забезпечується наявністю комунікацій для формування помольних партій зерна.
5. Швидка зміна виду помелу та виходу борошна за сортами забезпечується наявністю збірних шнеків для готової продукції.
6. Передбачено відбір крупки, мучки та харчових висівок, що входять до рецептури ряду сортів хліба.
7. Найкращим чином підходить для переоснащення існуючих млинзаводів малої продуктивності різних періодів будівництва.
8. Робота млинзаводу здійснюється в автоматичному режимі.
9. Надійність обладнання млинзаводу забезпечує його безперебійну експлуатацію протягом тривалого терміну роботи.
10. Млинзавод можна переналагодити на оббивний помел жита, а також вироблення борошна з цільномолотого зерна.

Фото

scroll-up-arrow