Комплектний млинзавод сортового помелу пшениці продуктивністю 500 т / добу
Призначення:
Комплектний млинзавод продуктивністю 500 т/доб складається з двох незалежних секцій продуктивністю 250 т/доб кожна і призначений для переробки зерна пшениці у сортове борошно з отриманням борошна вищого, першого і другого сортів, а також манної крупи. Млинзавод здійснює помел за скороченою структурою і вирішує завдання забезпечення борошном хлібозаводів, кондитерських і макаронних виробництв на міжрегіональному та національному рівні. Млинзавод здатний задовольнити експортні потреби переробників, включаючи вироблення спеціальних видів (сортів) борошна.
Опис:
Для розміщення млинзаводу потрібно 4-х поверховий будинок загальною висотою 18 м і площею кожного поверху не менше 760 м2. Рекомендовані розміри будівлі 20х38 м в плані.
Млинзавод працює в автоматичному режимі. Контроль роботи млинзаводу забезпечує оператор з центрального пульта управління.
Для успішної та безперервної роботи млинзавод повинен бути забезпечений:
– лінією приймання зерна з автотранспорту (залізничного транспорту) і попереднього його очищення;
– елеватором для розміщення і зберігання оперативного запасу зерна з лінією формування помольних партій і подачі їх у помел;
– вагово-вибійним відділенням з можливістю вибою як у мішки, так і в дрібну тару;
– складом безтарного зберігання і грануляції висівок з лінією відвантаження на автотранспорт (залізничний транспорт);
– склад безтарного зберігання борошна з лінією відвантаження на автотранспорт (залізничний транспорт).
Зазначені комунікації розробляються у межах індивідуальних проектів за конкретними технічними завданнями.
Характеристики
Базисний вихід борошна в залежності від виду помелу, що реалізується
(зі зерна базисних кондицій):
За рахунок зменшення виходу борошна вищого сорту можливий відбір манної крупи. Доцільний відбір манної крупи становить 1,5-3,0%.
3-х фазний змінний струм
напруга, В
частота, Гц
50
Склад обладнання:
Переваги
1. Найвищі вихід і якість борошна, низькі витрати електроенергії.
2. Ефективна переробка зерна низьких борошномельних кондицій.
3. Можливість відбору манної крупи, крупок, борошенця і харчових висівок, що входять до рецептури ряду сортів хліба.
4. Найкраще підходить для переоснащення існуючих млинзаводів різних періодів споруди.
5. Робота млинзаводу здійснюється в автоматичному режимі.
6. Надійність обладнання забезпечує безперебійну і тривалу роботу млинзаводу.
7. Млинзавод здатний задовольнити експортні потреби борошна, включаючи вироблення його спеціальних видів (сортів).
Фото
Базисний вихід борошна в залежності від виду помелу, що реалізується
(зі зерна базисних кондицій):
За рахунок зменшення виходу борошна вищого сорту можливий відбір манної крупи. Доцільний відбір манної крупи становить 1,5-3,0%.
3-х фазний змінний струм
напруга, В
частота, Гц
50
Склад обладнання:
1. Найвищі вихід і якість борошна, низькі витрати електроенергії.
2. Ефективна переробка зерна низьких борошномельних кондицій.
3. Можливість відбору манної крупи, крупок, борошенця і харчових висівок, що входять до рецептури ряду сортів хліба.
4. Найкраще підходить для переоснащення існуючих млинзаводів різних періодів споруди.
5. Робота млинзаводу здійснюється в автоматичному режимі.
6. Надійність обладнання забезпечує безперебійну і тривалу роботу млинзаводу.
7. Млинзавод здатний задовольнити експортні потреби борошна, включаючи вироблення його спеціальних видів (сортів).