Комплектний крупозавод з переробки гречки продуктивністю 36 т/добу
Призначення:
Комплектний крупозавод із переробки зерна гречки продуктивністю 36 т/добу. призначений для вироблення крупи ядриці. Оснащення крупозаводу забезпечує якість крупи – не нижче вимог ДСТУ, вихід крупи – вище за прийняті норми і дозволяє впевнено задовольняти вимоги сучасного ринку. Крупозавод створений за традиційною технологією, що включає гідротермічну обробку методом пропарювання. Пропонована технологія суттєво вдосконалена та доповнена цілою низкою інновацій компанії “ОЛІС”.
Для розміщення крупозаводу підходить 4-поверхова будівля з висотою поверхів не менше 3 м і площею кожного поверху не менше 160 м2. У разі відсутності відповідної будівлі несучу металоконструкцію для розміщення обладнання рекомендується виконати у вигляді чотирирівневого каркаса висотою до 12 м з розмірами 9 м х 18 м у плані та встановити на власних фундаментах. У такому разі, зовнішні огорожі (стіни та дах) доцільно облаштувати на залізобетонних конструкціях та фундаментах, незалежних від несучого обладнання металоконструкції. Передбачувана висота будівлі – 14 м. Будівельна частина може доповнюватись приміщеннями під кімнату для оператора, цехову лабораторію, склади тощо.
У рамках виконання індивідуального проекту до крупозаводу можливе прив’язування таких комунікацій, як:
-Лінія приймання зерна з автотранспорту та попереднього його очищення;
-склад розміщення та зберігання оперативного запасу зерна з лінією подачі його на переробку;
-Весо-вибійне відділення з можливістю вибою крупи як у мішки, так і в дрібну тару;
-Склад безтарного зберігання лушпиння з лінією подачі в котельню та відвантаження в автотранспорт.
Крупозавод працює в автоматичному режимі. Контроль роботи крупозаводу забезпечує оператор із центрального пульта управління.
Базовий вихід крупи (із зерна базисних кондицій):
Характеристики:
СКЛАД КРУПОЗАВОДА
Переваги
1. Найвищий вихід та якість крупи в класі агрегатних крупозаводів з переробки зерна гречки.
2. Ефективна переробка зерна низьких круп’яних кондицій без зниження якості крупи.
3. Можливість вироблення крупи гречаної без застосування гідро-термічної обробки, тобто «Зеленої».
4. Переробка всього потоку зерна без доопрацювання окремо зерна дрібних фракцій.
5.Надійність обладнання забезпечує безперебійну і тривалу експлуатацію крупозавода.
6. Робота крупозавода здійснюється в автоматичному режимі
Фото
Базовий вихід крупи (із зерна базисних кондицій):
Характеристики:
СКЛАД КРУПОЗАВОДА
1. Найвищий вихід та якість крупи в класі агрегатних крупозаводів з переробки зерна гречки.
2. Ефективна переробка зерна низьких круп’яних кондицій без зниження якості крупи.
3. Можливість вироблення крупи гречаної без застосування гідро-термічної обробки, тобто «Зеленої».
4. Переробка всього потоку зерна без доопрацювання окремо зерна дрібних фракцій.
5.Надійність обладнання забезпечує безперебійну і тривалу експлуатацію крупозавода.
6. Робота крупозавода здійснюється в автоматичному режимі