Переробка гречки, Крупозаводи, купити Переробка гречки в Україні за найкащою ціною | ОЛИС

Переробка гречки

Історично склалося, що технології з переробки гречки та обладнання для їх реалізації, які також і наша компанія реалізує, є “класичні слов’янські”. Рішення, які сьогодні можуть пропонуватися виробниками інших країн, не можуть забезпечити необхідний вихід і якість готової продукції.

Переробка гречки в крупу сьогодні є однією з найбільш високо рентабельних круп’яних виробництв. Технологія переробки гречки складна, глибоко спеціалізована і обумовлена необхідністю фракціонування зерна гречки на 6 фракцій.

Для отримання максимального виходу готової продукції – 72%- ядриці і 1%-проділу – використовується промислове обладнання. Тому доцільно впроваджувати дані виробництва продуктивністю від 30 т/добу.

Переробка гречки в крупу зумовлена особливостями будови її зернівки. Процес включає:

Використання процесів пропарювання і сушіння вимагає значних витрат теплової енергії. Дане виробництво забезпечується парою, отриманою за рахунок спалювання гречаної лушпи.

На базі даної технології можлива переробка гречки без використання пари з метою одержання зеленої гречки.

Компанія «ОLIS» пропонує крупозаводи з переробки гречки:

Конструкція та оснащення гречезаводу забезпечує вихід та якість крупи не нижче або вище вимог чинних нормативних документів і дозволяє впевнено задовольняти вимоги сучасного ринку. Крупозаводи створені за традиційною технологією, що включає гідротермічну обробку методом пропарювання. Пропоновані лінія з переробки гречки суттєво вдосконалені та доповнені цілою низкою інновацій компанії «ОLIS».

Також ми виробляємо:

Крупозаводи з переробки пшениці, ячменю, гороху та проса (універсальні)

Крупозаводи з переробки вівса

Крупозаводи з переробки кукурудзи

scroll-up-arrow