Зерноочищення – це важливий і трудомісткий процес переробки зернових культур, тому варто відповідально поставитися до вибору зерноочисної техніки. Сепаратори “ЛУЧ” ЗСО – це універсальні зерноочисні машини виробництва ТОВ “ОЛИС”, сконструйовані для очищення та обробки зерна до високого стандарту якості. Дана техніка для очищення зерна використовується для таких операцій як попереднє очищення, вторинне очищення, сортування та калібрування зернових, бобових та злакових культур. Зерноочисні машинизручні у використанні, вони спроектовані таким чином, що можна контролювати весь хід очищення та роботу всіх комплектуючих сепаратора. Зерноочисним машинам модельного ряду “ЛУЧ” ЗСО властиві малі електровитрати, завдяки чому вони можуть експлуатуватися цілодобово протягом тривалого періоду, очищуючи від 25 до 300 тон зерна на годину. Зерноочисні машини, розроблені фахівцями компанії “ОЛИС”, розраховані як великих сільськогосподарських підприємств, так дрібних фермерів. Сепаратор “ЛУЧ” ЗСО забезпечує ефективне очищення, оскільки він побудований таким чином, що спочатку зерно очищається від легких домішок завдяки роботі вбудованого повітряного сепаратора, після чого від дрібних та великих домішок у ситовому сепараторі барабанного типу.Зерноочисні машини марки ТОВ “ОЛИС” ефективно очищають зерно, зручні в обслуговуванні. Придбання сепараторів “ЛУЧ” ЗСО допоможе значно підвищити якість зерна та окупити витрати у найкоротші терміни!