Будь-яке перероблювання зерна пов’язана з його очищенням від домішок. Наявність домішок негативно впливає на ефективність зберігання зерна та його технологічні особливості, що призводить до зниження виходу та якості продуктів перероблювання. Тому операції з очищення займають центральне місце у післязбиральній обробці зерна!

Осінь – сезон збирання пізніх культур (соняшник та кукурудза), який не проходить без участі нашої компанії! У цьому сезоні 2018 року ми ввели в експлуатацію і здійснили налагодження зерноочисних сепараторів ПРОМІНЬ ЗСО практично у всіх областях України.

Дані машини є рішенням завдання попереднього, первинного та вторинного очищення. Попереднє очищення – це швидке видалення вологих домішок, що забезпечує тимчасове зберігання зерна перед сушінням і набуття ним сипкості для можливості виконання цієї операції. Метою первинного очищення є доведення якості зерна до товарної кондиції. Таке очищення є видаленням легких, великих і дрібних домішок, що також виконується в сито-повітряних сепараторах.

До процесу збирання врожаю та подальшого його очищення потрібно підходити дуже серйозно і продумувати всі кроки наперед. На кількість та якість зерна дуже впливає технологія перероблювання та очищення.Використовуючи такі сучасні зерноочисні машини, як ПРОМІНЬ ЗСО та ГОРИЗОНТ-К, ви застраховуєте собі від втрат і збільшуєте прибуток.

А наша сервісна служба в найкоротші терміни готова виїхати на запуск і налагодження обладнання, а також навчити персонал і відповісти на всі запитання!

Представляємо Вашій увазі фотографії кількох об’єктів.

ТОВ ОЛИС – лідер у зерноочищенні!