Компанією ТОВ «ОЛИС» ((Україна, м. Одеса) був введений в експлуатацію черговий крупозавод з виробництва гречаної крупи.

Дана подія дуже знакова, адже пуск нового заводу – це нові робочі місця, стабільна заробітна плата для працівників підприємства, це податкові відрахування в бюджет і т. д.

У межах проекту був запущений зерноочисний комплекс для приймання зерна з автотранспорту, подальшого очищення його на сепараторах ЛУЧ ЗСО, зберігання сировини у силосах. Також комплекс включає парову котельню, яка використовується для виробничих потреб і паралельно витрата пара йде на опалення. Пар утворюється за допомогою спалювання гречаного лушпиння.

Сам гречезавод продуктивністю 30 тонн на добу. Компанією ТОВ ОЛИС був виконаний ціла низка робіт: проектування, виробництво обладнання, його запуск і налагодження, навчання персоналу. ТОВ ОЛИС акож забезпечує гарантійне і післягарантійне сервісне технічне обслуговування комплексу.

До складу гречезавода виробництва компанії ОЛИС входить

• Норія НЗ
  • Транспортер шнековий Ш
  • Сепаратор повітряний ВСЗ
  • Каменевідбірник ОМП
  • Трієр-вівсюговідбірник ТЦО
  • Пропарювач зерна А9-БПБ
  • Вертикальна сушарка ВПС-О
  • Розсів круп’яний РКО-4
  • Вальцедековий верстат ВДСО-400
  • Падді-машина ВЕКТОР” МСО-3х12
  • Просіювач БМ-1,2
  • Сепаратор повітряний (аспіратор) АСО та інше

Технологічна лінія прийнята в експлуатацію, так як пропрацювала з вказаною продуктивністю на зазначеній сировині зі зазначеними виходами й якістю готової продукції.

Детальну інформацію про лінії з переробки зерна гречки у крупу можна дізнатися, зателефонувавши за даними номерами:

багатоканальний +38 (048) 752-85-58

відділ “Устаткування з очищення та переробки зерна”
+38 (067) 511-29-99, +38 (067) 485-19-95