Казахстан: у Петропавловську запрацював завод з переробки гречки

Казахстан: у Петропавловську запрацював завод з переробки гречки

У Республіці Казахстан (м. Петропавловськ) введено в експлуатацію цех з переробки зерна гречки та інших зернових культур.

Так, на ТОВ «РахатОпт» змонтований універсальний крупоцех з переробки зерна пшениці, ячменю, гороху, кукурудзи і проса у крупу та завод з переробки зерна гречки українського виробництва ТОВ «ОЛИС» (м.Одеса).

«З компанією ТОВ «РахатОпт» ми почали співпрацю у минулому році, у межах якої здійснили поставку універсального крупоцеху Оптиматик К-15 з вузлом збагачення круп. А в цьому році поставили їм агрегатний завод з переробки гречки «Оптиматик-Г-24» продуктивністю 24 т/добу», зазначає Володимир Чеглатонєв, комерційнийзавод по переработке гречихи «Оптиматик-Г-24» производительностью 24 т/сутки», отмечает Владимир Чеглатонев, коммерческий директор ТОВ «ОЛИС».

Також Чеглатонєв В. додав, що гречезавод поставлявся комплексно з металоконструкціями, електричної частиною, автоматикою, аспірацією та самопливним обладнанням. І уточнив, що попередньо, перед відправкою замовнику, було проведене контрольне складання обладнання у нас на виробництві. Це дозволило змонтувати і запустити гречезавод у найкоротші терміни.

«Ми маємо власне борошномельне виробництво та досвід з продажу круп. Вивчивши ринок і обравши найбільш популярні види продукції, вирішили придбати виробниче приміщення та обладнання з очищення і переробки зерна і виробляти гречану, перлову, ячну, горохову, пшоняну і пшеничну крупи. Фермерам регіону вигідніше і маловитратніше збувати, наприклад, гречку і пшеницю на території області. І для споживачів ціна на крупи буде нижчою», – розповів керівник компанії Акиф Велієв.

За день ТОВ «РахатОпт» планує виробляти близько 25 тонн готової продукції. Реалізовувати її будуть у Північно-Казахстанській області та за її межами. У поточному році компанія планує відкрити філії у декількох містах Казахстану.

З питань планування, постачання та монтажу
заводів і ліній з переробки зерна у борошно та крупу,
звертайтеся до відділу продажів ТОВ «ОЛИС» за телефонами:
+38 (067) 511-29-99
+38 (067) 485-19-95
+38 (048) 752-85-58

Опубліковано в
scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.