«ОЛИС» - партнер форуму «Хлібна індустрія-2024»

«ОЛИС» – спеціальний партнер форуму «Хлібна індустрія-2024»

Hlibna Industria 2024

Компанія ТОВ «ОЛИС» вдруге підтримує проведення профільної конференції-виставки «Хлібна індустрія-2024» в якості спеціального партнера. Захід розпочнеться вже 16-17 травня в м. Черкаси (готельно-ресторанний комплекс «Перлина Резорт»).

Компанія «ОЛИС» виробляє та постачає близько 200 найменувань обладнання та оригінальних новаторських сучасних технологій за всіма основними напрямками очищення зерна, виробництва борошна та крупи, що підтверджується більш ніж 30 патентами у зазначеній галузі.

Не тільки українські представники переробної галузі зерна, а й підприємства в більш ніж 25 країнах світу віддають перевагу обладнанню виробництва «ОЛИС», саме завдяки його високій надійності в роботі та легкості в обслуговуванні. Крім того, керівництво компанії відкрито до спілкування та співпраці зі всіма клієнтами.

Технологічний рівень і організація виробництва «ОЛИС», разом з досвідченими працівниками, дозволяють забезпечити високу якість зерноочисних комплексів, млинів і крупоцехів, які доволі енергоефективні при невеликих габаритах. А так як серед напрямків, що розвиваються, особлива увага приділяється контролю якості зерна та продуктів його переробки, було розроблено більш ніж 20 найменувань лабораторних приладів, що серійно випускаються і використовуються майже в кожній лабораторії оцінки якості зерна в Україні.

«Наші знання та можливості для Вас відкриті та доступні. Раді будемо приймати Вас у нашій компанії та у нашому місті,» – наголошує засновник компанії Верещинський Олександр Павлович.

Тож, скоріше долучайтеся до Всеукраїнської дводенної конференції-виставки «Хлібна індустрія-2024» за посиланням  : https://bakeryindustry.com.ua  для більш детального ознайомлення з компанією «ОЛИС» та її представниками, які радо поділяться своїм досвідом з учасниками заходу.

Опубліковано в