В Латвії запущено сепаратор Горизонт К-400 - Новини OLIS

В одній з країн Балтії запущено в роботу зерноочисний сепаратор Горизонт К-400

Литва Горизонт К-400.

На елеваторі в Латвії було запущено в роботу новітній зерноочисний сепаратор «Горизонт К-400», продуктивністю 160 т/год.

Зважаючи на значні обсяги перевалювання зерна і жорстких вимог до якості його очищення на даному підприємстві сепаратор додатково укомплектовано аспіратором замкнутого циклу ВСЗ-160, двома аспіраційними колонками КАО-1,3, а також системою аспірації в складі циклона з шлюзовим затвором, вентилятора та повітропроводів.

«Ми дуже раді, що наше зерноочисне обладнання, в т.ч. і сепатор Горизонт К-400 все частіше обирають європейські аграрії. Цей сепаратор є результатом багаторічних досліджень та розробок, і він поєднує в собі найсучасніші технології та інноваційні рішення, щоб забезпечити максимальну ефективність та продуктивність очищення зерна», – зазначив Володимир Чеглатонєв, заступник генерального директора з комерційних питань ТОВ «ОЛИС».

Горизонт К-400 має ряд переваг, які роблять його ідеальним вибором для елеваторів та фермерських господарств:

• Висока продуктивність: Сепаратор може очищати до 160 тонн зерна на годину, що значно економить час та ресурси.
  • Висока ефективність очищення: Завдяки багатоступеневій системі очищення сепаратор видаляє навіть найдрібніші домішки, забезпечуючи високу якість зерна.
  • Енергоефективність: Сепаратор оснащений енергоефективними двигунами, що робить його економним у використанні.
  • Простота експлуатації: Сепаратор простий в управлінні та обслуговуванні, що робить його доступним для фермерів з будь-яким досвідом роботи.

Запуск Горизонт К-400 в Латвії є важливим кроком для компанії OLIS на шляху до розширення своєї присутності на європейському ринку. “Ми віримо, що наш сепаратор стане незамінним інструментом для латвійських фермерів, який допоможе їм покращити якість зерна та збільшити прибуток”, – додав Володимир Чеглатонєв.

Опубліковано в