Агрегатна млин сортового помелу пшениці «ОПТІМАТІК-М-30». Ціни від виробника «ОЛІС»

Агрегатний млинзавод сортового помелу пшениці «ОПТІМАТІК-М-30»

Агрегатний млинзавод "ОПТИМАТИК-М-30" призначений для переробки зерна пшениці в сортове борошно з отриманням борошна вищого, першого та другого сортів. Млин реалізує помели за короткою структурою та вирішує завдання забезпечення борошном хлібозаводів, кондитерських та макаронних виробництв на місцевому рівні.
Опис
Характеристики
Переваги
Фото/Відео
Додаткова інформація
Описание
Описание
Олис
Олис

Призначення:

Агрегатний млинзавод «ОПТИМАТИК-М-30» призначений для переробки зерна пшениці в сортове борошно з отриманням борошна вищого, першого та другого сортів. Млин реалізує помели за короткою структурою та вирішує завдання забезпечення борошном хлібозаводів, кондитерських та макаронних виробництв на місцевому рівні.

Агрегатний млинзавод «ОПТИМАТИК-М-30» поставляється з несучою металоконструкцією, сходами та майданчиками обслуговування, бункерами звільнення зерна, системою аспірації, системою пневмотранспорту, електричною частиною та автоматикою. Оскільки під час виготовлення мельзавод проходить стадію контрольного складання, то його повне складання та запуск у роботу на місці експлуатації займає не більше трьох тижнів. При цьому необхідність робіт з різання, зварювання та свердління металу на місці збирання повністю виключена.

Млинзавод працює автоматично. Контроль роботи млинзаводу забезпечує оператор із центрального пульта управління.

Характеристики

Базисний вихід борошна залежно від виду реалізованого помелу
(з зерна базисних кондицій)*:

Односортний помел, %
Двохсортний помел, %
Трьохсортний помел, %
Білість, ум.од., не менше
Борошно вищого сорту
65-70
55-60
55-60
59
Борошно першого сорту
--
13-18
10-15
43
Борошно другого сорту
--
--
2-4
21
Загальний вихід
65-70
73
75
Модель
ОПТИМАТИК-М-30
Продуктивність до, т/добу
30
Встановлена потужність, кВт
144,5
Енергопостачання: 3-х фазний змінна напруга
напруга, В
частота, Гц
380+20
50
Витрата води, л/ч
100
Вага, кг
12500
Габаритні розміри, мм
довжина
ширина
висота
7300
7150
7500

Склад обладнання:

№ п/п
Назва обладнання
Кількість, шт
4
Повітряний сепаратор ВС-400
1
10
Магнітний сепаратор МК-100
7
15
Вентилятори ВЦ-6-28-6,3
2
17
Бункера
7
18
Компресор з ресивером
1
19
Нестандартне обладнання (рами, кронштейни і т.п.)
комплект
20
Аспіраційна система
комплект
21
Пневмотранспортна система
комплект
22
Самопливний транспорт
комплект
23
Система стиснутого повітря
комплект
24
Електрична частина та автоматика
комплект

Переваги

1. Інтенсивні методи підготовки дозволяють вести ефективну переробку зерна низьких борошномельних кондицій без зниження якості продукції;
2. Передбачена можливість швидкої зміни виду помелу і вихід борошна за сортами;
3. Передбачена можливість відбору крупи, мучки і харчових висівок, які входять у рецептуру деяких сортів хліба.

Фотографії

Базисний вихід борошна залежно від виду реалізованого помелу
(з зерна базисних кондицій)*:

Односортний помел, %
Двохсортний помел, %
Трьохсортний помел, %
Білість, ум.од., не менше
Борошно вищого сорту
65-70
55-60
55-60
59
Борошно першого сорту
--
13-18
10-15
43
Борошно другого сорту
--
--
2-4
21
Загальний вихід
65-70
73
75
Модель
ОПТИМАТИК-М-30
Продуктивність до, т/добу
30
Встановлена потужність, кВт
144,5
Енергопостачання: 3-х фазний змінна напруга
напруга, В
частота, Гц
380+20
50
Витрата води, л/ч
100
Вага, кг
12500
Габаритні розміри, мм
довжина
ширина
висота
7300
7150
7500

Склад обладнання:

№ п/п
Назва обладнання
Кількість, шт
4
Повітряний сепаратор ВС-400
1
10
Магнітний сепаратор МК-100
7
15
Вентилятори ВЦ-6-28-6,3
2
17
Бункера
7
18
Компресор з ресивером
1
19
Нестандартне обладнання (рами, кронштейни і т.п.)
комплект
20
Аспіраційна система
комплект
21
Пневмотранспортна система
комплект
22
Самопливний транспорт
комплект
23
Система стиснутого повітря
комплект
24
Електрична частина та автоматика
комплект

1. Інтенсивні методи підготовки дозволяють вести ефективну переробку зерна низьких борошномельних кондицій без зниження якості продукції;
2. Передбачена можливість швидкої зміни виду помелу і вихід борошна за сортами;
3. Передбачена можливість відбору крупи, мучки і харчових висівок, які входять у рецептуру деяких сортів хліба.

Фотографії

scroll-up-arrow