C 20 з 21 квітня компанія “ОЛИС”, в особі Верещинського Олександра Павловича, генерального директора, доктора технічних наук, у складі делегації асоціації “Борошномели України”, бере участь в міжнародному симпозіумі борошномелів у Гамбурзі (Німеччина).

У форумі беруть участь представники борошномельного бізнесу з 54 країн світу: керівники та фахівці борошномельних підприємств і зернових компаній, науковці та члени Міжнародної асоціації ІСС.

В меропрятии участвуют представители мукомольного бизнеса из 54 стран мира: руководители и специалисты мукомольным предприятий и зерновых компаний, ученые и члены Международной ассоциации ІСС.

На конференції представники галузі з усіх континентів обговорюють питання розвитку світового ринку пшениці, обробки і збагачення борошна, а також дізнаються про новітні технології та розробки.

У перший день симпозіуму розглядаються загальні тенденції розвитку ринку пшениці і пшеничного борошна, напрямками світового ринку хлібопечення, дослідженням якості зерна та глобальних питань здоров’я та збагачення продуктів харчування.

Другий день присвячується питанням якості у повному циклі виготовлення борошна: від клімату місцевості, де зростає пшениця, до поліпшення і обробки борошна на підприємстві кінцевого споживача.