У м. Миколаїв відбувся семінар на тему «Практика впровадження HACCP на елеваторах і зернопереробних підприємствах». Організатором заходу виступив галузевий журнал «Зберігання та переробка зерна».

Програма семінару включала п’ять модулів, під час яких учасники отримали максимально повну інформацію про законодавчу базу і практичні рекомендації щодо впровадження системи НАССР на підприємствах зернової галузі, а також функціонування виробничих лабораторій у світлі сучасного законодавства.

Разом з тим, учасникам практикуму була представлена ​​ можливість ознайомитися з рядом лабораторного обладнання виробництва компанії «ОЛИС» для визначення якості зерна та продуктів його переробки, яка виступила партнером семінару.

Зокрема, на своєму стенді, компанія ОЛИС, яка є лідером з виробництва лабораторного обладнання, презентувала:

Приємним завершенням практикуму стало вручення учасникам сертифікатів, які підтверджують, що вони пройшли навчання за програмою «Основні аспекти впровадження системи НАССР на елеваторах і зернопереробних підприємствах».

Таким чином, семінар, став свого роду інформаційним майданчиком для представників виробничих лабораторій елеваторів і зернопереробних підприємств, де можна було обговорити всі питання, пов’язані з якістю зерна, експлуатацією та повіркою обладнання та змін в законодавстві.