Соя – зернобобова культура, що вирощується для кормових, харчових та технічних цілей. Площі посіву сої, серед інших бобових, посідають перше місце у світі. Далі йдуть квасоля, арахіс, нут, горох. У цей час по всій території України триває збирання врожаю сої.

Післязбиральна обробка сої є найбільш складною у справі виробництва цієї олійної культури. У зв’язку з великим вмістом білка, жиру та вразливістю оболонки до ушкоджень, соя при несприятливих умовах (наявність органічних домішок, підвищена вологість) швидко псується. Дуже важливо, щоб на зберігання зерно надходило ретельно очищеним від битих і подрібнених частин, від бобів, зіпсованих шкідниками, сміття, що дає додаткову вологу, а також від насіння рицини.

Сепаратори компанії ОЛИС застосовуються для очищення сої на різних етапах: Попереднє, первинне, вторинне очищення. Регульовані режими очищення дозволяють вже за один прохід досягти хорошої якості зерна. Повітряне очищення забезпечує дбайливе очищення сої, запобігаючи пошкодженню бобів, забезпечуючи на виході найкращий матеріал для зберігання.Для очищення сої використовують:

Залежно від моделі сепаратора ОЛІС – продуктивність очищення може бути від 3-300 т/год, при калібруванні посівного матеріалу – 5-30 т/год.

З питань зерноочищення звертайтесь за телефонами:

+38 (067) 511-29-99,

+38 (067) 485-19-95