Потужний зерноочисний комплекс у Хмельницькій області. - новини прес-центру компанії ОЛИС

Потужний зерноочисний комплекс в Хмельницькій області.

На елеваторі в Хмельницькій області запустили потужний зерноочисний комплекс. Лінія очистки зерна побудована на базі сепараторів компанії «ОЛИС».

Так для попередньої очистки встановлено два зерноочисних сепаратора барабанного типу ЛУЧ ЗСО-200, для первинної – плоскорешітний сепаратор Горизонт К–300. Загальна продуктивність лінії в залежності від культури, засміченості та вологості зерна може сягати до 150 т/год.

«Виконання зерноочисної лінії на даному елеваторі можна назвати технологічно правильним. Для обробки свіжозібраного зерна з високою вологістю та засміченістю перед сушінням використовуються барабанні сепаратори ЛУЧ ЗСО-200, які невибагливі до початкової якості зерна та ефективно працюють за любих обставин. А вже після сушіння встановлено плоскорешітний сепаратор Горизонт К–300, який доводить якість просушеного зерна до базових показників з найбільшою ефективністю. Таким чином, за рахунок оптимізації процесу очищення та сушіння підприємство зменшить витрати енергоресурсів», зазначив Володимир Чеглатонєв. Комерційний директор ТОВ «ОЛИС».

До того ж, як відмітив Чеглатонєв В., очистка зерна перед сушінням на барабанних сепараторах, за рахунок відбору крупних домішок, залишків колосків, стебел та ін. органіки, дозволяє уникнути залягання зернової маси та попередити можливе загорання сушарки, а також сприяє зменшенню витрат пального на сушіння.

Більше детально ознайомитись з характеристиками зернових сепараторів ЛУЧ ЗСО та Горизонт-К можна на нашому сайті.

За додатковою інформацією звертайтеся до відділу продажів за номером:

 +38 (067) 822-85-58

ОЛИС – якість, перевірена часом!

Опубліковано в
scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.