OLIS запрошує на виставку AGRITECHNICA – 2023 - Olis

OLIS запрошує на виставку AGRITECHNICA – 2023

Запрошуємо з 12 по 18 листопада 2023 року відвідати стенд компанії OLIS на провідній світовій виставці сільськогосподарської техніки  AGRITECHNICA – 2023, яка проходитиме в Німеччині у місті Ганновер. Виставка є найочікуванішою за останні 4 роки, адже з 2021-го через COVID вона була відмінена. Тож очікується, що кількість відвідувачів цього року буде максимальною за останнє десятиліття.

Ми чекаємо гостей на нашому стенді 06G45 у павільйоні №6 де ви зможете ознайомитись з нашим зерноочисним, зернопереробним та лабораторним обладнанням.

 

«Наша компанія вже багато років бере участь у цій виставці. Вона є гарним майданчиком для презентації нашого обладнання на європейському ринку. І своєю участю ми показуємо, що український виробник може конкурувати з європейським не тільки в ціні, а й в якості та технологічності.  Також ми спостерігаєм, що український агробізнес з кожним роком все активніше і активніше долучається до AGRITECHNICA, що дуже радує та мотивує й надалі працювати в Україні та презентувати наші вироби в країнах ЄС та світу», зазначив Володимир Чеглатонєв.

Звертайтесь до нас і ми відповімо на питання щодо відвідування виставки та залюбки зустрінемо вас на AGRITECHNICA – 2023!

Опубліковано в
scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.