Прилад Diastograph (аналог амілографа) Y37 - Olis

Прилад Diastograph (аналог амілографа) Y37

Прилад Diastograph (аналог амілографа) Y37 призначений для визначення здатності крохмалю до желатинізації та активності амілолітичних ензимів пшеничного сортового та цільнозернового борошна, рисового, житнього, ячмінного та інших видів борошна, а також крохмалю.
Застосовується на хлібоприймальних, сільськогосподарських підприємствах, млинових заводах, у хлібопекарській та кондитерській промисловості.
Опис
Характеристики
Переваги
Фото/Відео
Додаткова інформація
Описание
Описание
Олис
Олис

Прилад Diastograph (аналог амілографа) Y37 призначений для визначення здатності крохмалю до желатинізації та активності амілолітичних ензимів пшеничного сортового та цільнозернового борошна, рисового, житнього, ячмінного та інших видів борошна, а також крохмалю.

Застосовується на хлібоприймальних, сільськогосподарських підприємствах, млинових заводах, у хлібопекарській та кондитерській промисловості.

Принцип роботи приладу заснований на постійному нагріванні суспензії з борошна та дистильованої води з градієнтом температури 1.5 °C/min при постійному перемішуванні в чаші, що обертається, і вимірюванні зусилля в’язкості зразка. Контроль здійснюється безпосередньо з ПК у вигляді вбудованої сенсорної панелі. Температура приладу регулюється та відстежується за допомогою програмного забезпечення. Зручний інтерфейс уможливлює роботу з різними видами зразків, таких як крохмаль, модифікований крохмаль зі зміною швидкості нагрівання/охолодження та швидкості обертання чаші в залежності від застосування.

Показники, що визначаються аналізатором борошна та крохмалю:

  • Початкова в’язкість/Температура початку желатинізації;
  • максимальна в’язкість желатинізації / Температура желатинізації;
  • Температура/в’язкість у фазі нагрівання/охолодження;
  • в’язкість у період утримування.

Характеристики

Выберите модель
Модель Y37
Об’єм чаші, мл 550
Швидкість обертання чаші:
– стандартна, хв-1 75
– регульована, хв-1 0…300
Швидкість нагріву:
– стандартна, °C/хв 1,5
– регульована,* °C/хв 0,1…3,0
Електроживлення, В / Гц 230±23 / 50
Габаритні розміри Д × Ш × В, мм 870 x 650 x 500
Маса, кг 72
* Як опція поставляється чіллер Y14.2

Переваги

  • Простий в експлуатації, має надійну конструкцію;
  • Визначає як характеристики желатинізації різних типів борошна, так і крохмалю;
  • Два прилади в одному корпусі;
  • Оновлення програмного забезпечення, що не вимагає зусиль, за допомогою віддаленого доступу;
  • Збереження даних та результатів у ПК;
  • Наявність інтегрованого комп’ютера, що уможливлює підключення до мережі Intranet;
  • Створення спеціальних тестів для різного застосування;
  • Вимірювання активності альфа-амілази в борошні.

Фото

Выберите модель
Модель Y37
Об’єм чаші, мл 550
Швидкість обертання чаші:
– стандартна, хв-1 75
– регульована, хв-1 0…300
Швидкість нагріву:
– стандартна, °C/хв 1,5
– регульована,* °C/хв 0,1…3,0
Електроживлення, В / Гц 230±23 / 50
Габаритні розміри Д × Ш × В, мм 870 x 650 x 500
Маса, кг 72
* Як опція поставляється чіллер Y14.2
  • Простий в експлуатації, має надійну конструкцію;
  • Визначає як характеристики желатинізації різних типів борошна, так і крохмалю;
  • Два прилади в одному корпусі;
  • Оновлення програмного забезпечення, що не вимагає зусиль, за допомогою віддаленого доступу;
  • Збереження даних та результатів у ПК;
  • Наявність інтегрованого комп’ютера, що уможливлює підключення до мережі Intranet;
  • Створення спеціальних тестів для різного застосування;
  • Вимірювання активності альфа-амілази в борошні.

Фото

scroll-up-arrow