Комплектний млинзавод сортового помелу пшениці продуктивністю 250 т / добу
Призначення:
Комплектний млинзавод продуктивністю 250 т/добу призначений для переробки зерна пшениці в сортове борошно з отриманням борошна вищого, першого та другого сортів, а також манної крупи. Млинзавод реалізує помели за скороченою структурою та вирішує завдання забезпечення борошном хлібозаводів, кондитерських та макаронних виробництв на міжрегіональному та національному рівні. Млинзавод здатний задовольнити експортні потреби переробників, включаючи вироблення спеціальних видів (сортів) борошна.
Опис:
Для розміщення млинзаводу потрібна 4-поверхова будівля загальною висотою 18 м і площею кожного поверху не менше 400 м2. Рекомендовані розміри будівлі 16х26 м у плані.
Млинзавод працює в автоматичному режимі. Контроль роботи млинзаводу забезпечує оператор із центрального пульта управління.
Для успішної та безупинної роботи мілзавод повинен бути забезпечений:
- лінією приймання зерна з автотранспорту (залізничного транспорту) та його попереднім очищенням;
- елеватором для розміщення та зберігання оперативного запасу зерна з лінією формування помольних партій та подачі їх на помел;
- ваговибійним відділенням з можливістю вибою як у мішки, так і в дрібну тару;
- складом безтарного зберігання та грануляції висівок з лінією відвантаження в автотранспорт (залізничний транспорт);
- складом безтарного зберігання борошна з лінією відвантаження до автотранспорту (залізничного транспорту).
Зазначені комунікації розробляються у межах індивідуальних проектів із конкретних технічним завданням.
Характеристики
Базисний вихід борошна в залежності від виду помелу, що реалізується
(зі зерна базисних кондицій):
За рахунок зменшення виходу борошна вищого сорту можливий відбір манної крупи. Доцільний відбір манної крупи становить 1,5-3,0%.
3-х фазний змінний струм
напруга, В
частота, Гц
50
Склад обладнання:
Переваги
1. Найвищі вихід і якість борошна, низькі витрати електроенергії.
2. Ефективна переробка зерна низьких борошномельних кондицій.
3. Можливість відбору манної крупи, крупок, борошенця і харчових висівок, що входять до рецептури ряду сортів хліба.
4. Найкраще підходить для переоснащення існуючих млинзаводів різних періодів споруди.
5. Робота млинзаводу здійснюється в автоматичному режимі.
6. Надійність обладнання забезпечує безперебійну і тривалу роботу млинзаводу.
7. Млинзавод здатний задовольнити експортні потреби борошна, включаючи вироблення його спеціальних видів (сортів).
Фото
Базисний вихід борошна в залежності від виду помелу, що реалізується
(зі зерна базисних кондицій):
За рахунок зменшення виходу борошна вищого сорту можливий відбір манної крупи. Доцільний відбір манної крупи становить 1,5-3,0%.
3-х фазний змінний струм
напруга, В
частота, Гц
50
Склад обладнання:
1. Найвищі вихід і якість борошна, низькі витрати електроенергії.
2. Ефективна переробка зерна низьких борошномельних кондицій.
3. Можливість відбору манної крупи, крупок, борошенця і харчових висівок, що входять до рецептури ряду сортів хліба.
4. Найкраще підходить для переоснащення існуючих млинзаводів різних періодів споруди.
5. Робота млинзаводу здійснюється в автоматичному режимі.
6. Надійність обладнання забезпечує безперебійну і тривалу роботу млинзаводу.
7. Млинзавод здатний задовольнити експортні потреби борошна, включаючи вироблення його спеціальних видів (сортів).