Універсальний крупоцех ОПТИМАТИК-К-15 - купити крупорушку ОПТИМАТИК-К-15 в Україні | ціна від виробника «ОЛІС»

Агрегатний універсальний крупозавод “ОПТИМАТИК-К-15”

3D
Держкомпенсація
-25%
Агрегатний універсальний крупозавод «ОПТИМАТИК-К-15» призначений для переробки зерна пшениці, ячменю, гороху, кукурудзи і проса в крупи з отриманням пшеничної, ячної, перлової, горохової, кукурудзяної крупи і пшона. Конструкція і оснащення крупозаводу забезпечує вихід і якість крупи не нижче вимог діючих норм, що дозволяє впевнено задовольняти вимоги сучасного ринку.
Агрегатний універсальний крупозавод “ОПТИМАТИК-К-15”
Відео продукції
Опис
Характеристики
Переваги
Фото/Відео
Додаткова інформація
Описание
Описание
Олис
Олис

Призначення:

Агрегатний універсальний крупозавод «ОПТИМАТИК-К-15» призначений для переробки зерна пшениці, ячменю, гороху, кукурудзи і проса в крупи з отриманням пшеничної, ячної, перлової, горохової, кукурудзяної крупи і пшона. Конструкція і оснащення крупозаводу забезпечує вихід і якість крупи не нижче вимог діючих норм, що дозволяє впевнено задовольняти вимоги сучасного ринку.

Агрегатний універсальний крупозавод «ОПТИМАТИК-К-15» поставляється з несучою металоконструкцією, сходами і площадкою обслуговування, бункерами, системою аспірації, системою пневмотранспорту, електричною частиною і автоматикою. Оскільки під час виготовлення крупозавод проходить стадію контрольного складання, то його повне складання та запуск у роботу на місці експлуатації триває не більше трьох днів. При цьому необхідність робіт з різання, зварювання та свердління металу на місці складання повністю виключена.

Крупозавод працює в автоматичному режимі. Контроль роботи крупозаводу забезпечує оператор з центрального пульта управління.

Характеристики

Асортимент, вихід продукції й продуктивність:

* – з частковим відокремленням зародка;
** – сорт пшона визначається класом проса, що переробляється.

Назва крупи
Фактичний вихід, %
Вихід за ДСТУ, %
Продуктивність, кг/год (по зерну)
Перлова крупа, номерна
65-70
45
400
Ячна крупа, 3-х номерна
70-74
65
700
Пшенична шліфована крупа, номерна
80-85
63
700
Пшенична подрібнена крупа, 3-х номерна
69-73
60
800
Горох шліфований цілий й колотий
77-82
77
700
Горох шліфований, колотий
77-82
не передбачено
700
Кукурудзяна крупа *
Кукурудзяне борошно
50-55
12-15
40
12
600
Пшоно шліфоване сортове**
60-65
60
400

Характеристики

Модель
К-15
Встановлена потужність, кВт
30
Середня витрата електроенергії на тонну переробленого зерна, кВт
26
Обслуговуючий персонал, осіб
1
Площа для розміщення й обслуговування обладнання, м2
17
Необхідна висота приміщення, м
до 5,5
Електропостачання
3-х фазний змінний струм, 380 В, 50 Гц
Габаритні розміри, мм
ширина
довжина
висота
2800
3000
5300
Основний внутрішньоцеховий транспорт
пневмостранспорт
Маса, кг
2700

Склад крупоцеху:

№ п/п
Назва
Кількість, шт
1.
Блок лущення і подрібнення, у складі
1
1.1.
Магнітна колонка МК-1
2
1.2.
Бункер оперативний
1
2.
Блок фракціонування та готової продукції, у складі
1
2.3.
Бункер готової продукції
5
2.4.
Пристрій вибою
5
3.
Система аспірації та пневмотранспорту
комплект
4.
Електрична частина й автоматика
комплект
5.
Несучі металоконструкції
комплект

Крупоцех може додатково комплектуватися:

№ п/п
Назва
Кількість, шт
6.
Машина для розколювання гороху МКГ-0,8
1

Переваги

  1. Найвищі вихід і якість крупи у класі універсальних крупозаводів малої продуктивності.
  2. Можливість швидкого налаштування в разі зміни виду зерна або виду крупи, що переробляється.
  3. Базова комплектація може бути доповнена опціями, які значно підвищують можливості переробки (додаткове очищення, розколювання гороху, збагачення крупи і т.п.).
  4. Компактність і низьке електроспоживання, що дозволяє експлуатацію крупозаводу в різних пристосованих приміщеннях.
  5. Робота крупозаводу здійснюється в автоматичному режимі.
  6. Надійність обладнання крупозаводу забезпечує його безперебійну і довгу експлуатацію протягом тривалого терміну роботи.
  7. Ефективна переробка зерна низьких круп’яних кондицій без зниження якості крупи.
  8. Складання і запуск крупозаводу до роботи протягом трьох днів.

Відео

Фотографії

Асортимент, вихід продукції й продуктивність:

* – з частковим відокремленням зародка;
** – сорт пшона визначається класом проса, що переробляється.

Назва крупи
Фактичний вихід, %
Вихід за ДСТУ, %
Продуктивність, кг/год (по зерну)
Перлова крупа, номерна
65-70
45
400
Ячна крупа, 3-х номерна
70-74
65
700
Пшенична шліфована крупа, номерна
80-85
63
700
Пшенична подрібнена крупа, 3-х номерна
69-73
60
800
Горох шліфований цілий й колотий
77-82
77
700
Горох шліфований, колотий
77-82
не передбачено
700
Кукурудзяна крупа *
Кукурудзяне борошно
50-55
12-15
40
12
600
Пшоно шліфоване сортове**
60-65
60
400

Характеристики

Модель
К-15
Встановлена потужність, кВт
30
Середня витрата електроенергії на тонну переробленого зерна, кВт
26
Обслуговуючий персонал, осіб
1
Площа для розміщення й обслуговування обладнання, м2
17
Необхідна висота приміщення, м
до 5,5
Електропостачання
3-х фазний змінний струм, 380 В, 50 Гц
Габаритні розміри, мм
ширина
довжина
висота
2800
3000
5300
Основний внутрішньоцеховий транспорт
пневмостранспорт
Маса, кг
2700

Склад крупоцеху:

№ п/п
Назва
Кількість, шт
1.
Блок лущення і подрібнення, у складі
1
1.1.
Магнітна колонка МК-1
2
1.2.
Бункер оперативний
1
2.
Блок фракціонування та готової продукції, у складі
1
2.3.
Бункер готової продукції
5
2.4.
Пристрій вибою
5
3.
Система аспірації та пневмотранспорту
комплект
4.
Електрична частина й автоматика
комплект
5.
Несучі металоконструкції
комплект

Крупоцех може додатково комплектуватися:

№ п/п
Назва
Кількість, шт
6.
Машина для розколювання гороху МКГ-0,8
1
  1. Найвищі вихід і якість крупи у класі універсальних крупозаводів малої продуктивності.
  2. Можливість швидкого налаштування в разі зміни виду зерна або виду крупи, що переробляється.
  3. Базова комплектація може бути доповнена опціями, які значно підвищують можливості переробки (додаткове очищення, розколювання гороху, збагачення крупи і т.п.).
  4. Компактність і низьке електроспоживання, що дозволяє експлуатацію крупозаводу в різних пристосованих приміщеннях.
  5. Робота крупозаводу здійснюється в автоматичному режимі.
  6. Надійність обладнання крупозаводу забезпечує його безперебійну і довгу експлуатацію протягом тривалого терміну роботи.
  7. Ефективна переробка зерна низьких круп’яних кондицій без зниження якості крупи.
  8. Складання і запуск крупозаводу до роботи протягом трьох днів.

Відео

Фотографії

scroll-up-arrow