Комплектний крупозавод по переробці гречки продуктивністю 60 т/добу в Україні | ОЛИС

Комплектний крупозавод по переробці гречки продуктивністю 60 т/добу

Комплектний крупозавод з переробки зерна гречки продуктивністю 60 т/доб призначений для вироблення крупи ядриці. Оснащення крупозаводу забезпечує якість крупи – не нижче вимог ДСТУ, вихід крупи – вище прийнятих норм і дозволяє впевнено задовольняти вимоги сучасного ринку. Крупозавод створений за традиційною технологією, що включає гідро-термічну обробку методом пропарювання. Технологія, що пропонується, істотно вдосконалена та доповнена цілим рядом інновацій компанії ОЛИС.
Опис
Характеристики
Переваги
Фото/Відео
Додаткова інформація
Описание
Описание
Олис
Олис

Призначення:

   Комплектний крупозавод з переробки зерна гречки продуктивністю 60 т/доб  призначений для вироблення крупи ядриці. Оснащення крупозаводу забезпечує якість крупи – не нижче вимог ДСТУ, вихід крупи – вище прийнятих норм і дозволяє впевнено задовольняти вимоги сучасного ринку. Крупозавод створений за традиційною технологією, що включає гідро-термічну обробку методом пропарювання. Технологія, що пропонується, істотно вдосконалена та доповнена цілим рядом інновацій компанії ОЛИС.

Для розміщення крупозаводу підходить 4-х поверховий будинок з висотою поверхів не менше 3 м і площею кожного поверху не менше 216 м2.  У разі відсутності відповідної будівлі несучу металоконструкцію для розміщення обладнання рекомендується виконати у вигляді каркаса з чотирма рівнями, висотою до 12 м з розмірами 12 м х 18 м у плані та встановити на власних фундаментах. У такому випадку, зовнішні огородження (стіни і дах) доцільно облаштувати на залізобетонних конструкціях і фундаментах, незалежних від металоконструкції, що несе обладнання. Передбачувана висота будівлі – 15 м. Будівельна частина може доповнюватися приміщеннями під кімнату для оператора, цехову лабораторію, склади і т.п.

У межах виконання індивідуального проекту до крупозаводу можлива прив’язка таких комунікацій, як:

– Лінія приймання зерна з автотранспорту і попереднього його очищення;
– Склад розміщення і зберігання оперативного запасу зерна з лінією подачі його на переробку;
– Вагово-вибійне відділення з можливістю вибою готової продукції як у мішки, так і у дрібну тару;
– Склад безтарного зберігання лушпиння з лінією подачі у котельну і відвантаження на автотранспорт.

Крупозавод працює в автоматичному режимі. Контроль роботи крупозаводу забезпечує оператор з центрального пульта управління.

Фактичний вихід крупи за пропонованою технологією з зерна базисної кондиції ГОСТ 19092
Базисний вихід крупи за діючими нормами
Крупа ядрица - 72%
Крупа ядрица - 62%
Проділ - до 1,5%
Проділ - до 5%

Номінальна продуктивність, т/доб
60
Встановлена потужність, кВт
183,4
Витрата електроенергії на тонну переробленого зерна, кВт/т
55,0
Електропостачання:
3-х фазний змінний струм, 380Вт, 50Гц
Витрата пари, до кг/год
750
Тиск пари, мПа
0,5
Основний внутрішньоцеховий транспорт
механічний, пневмотранспорт

СКЛАД КРУПОЗАВОДУ

№ п/п
Найменування обладнання
Кількість, шт.
4
Вентилятор високого тиску ВВТ-5
2
8
Оптичний сортувальник ОПТИМА-2
9
Дозатор ваговий НОРМА-ТМ
2
17
Вертикальна сушарка ВПСО-5
1
22
Колонка магнітна МК-100
6
23
Живильник шлюзовий Р3-БШП/2
2
24
ВЦ-14-46 №2,5
1
25
ВЦ-14-46 №3,15
2
26
ВЦ-14-46 №4
4
27
ВЦ-14-46 №5
1
28
Компресор 2,2 м³; 10атм
1
29
Матеріалопроводи самопливного транспорту
комплект
30
Матеріалопроводи і повітроводи пневмотранспорту
комплект
31
Аспіраційні повітроводи
комплект
32
Повітроводи стисненого повітря
комплект
33
Системи енергопостачання й автоматики
комплект

Переваги

1. Найвищі вихід і якість крупи у класі крупозаводів з переробки зерна гречки.
2. Ефективна переробка зерна низьких круп’яних кондицій без зниження якості крупи.
3. Можливість вироблення крупи гречаної без застосування гідро-термічної обробки зерна, тобто «зеленої».
4. Переробка всього потоку зерна без доопрацювання окремо зерна дрібних фракцій.
5. Робота крупозаводу здійснюється в автоматичному режимі.
6. Надійність обладнання забезпечує безперебійну і тривалу експлуатацію крупозаводу.

Фото

Фактичний вихід крупи за пропонованою технологією з зерна базисної кондиції ГОСТ 19092
Базисний вихід крупи за діючими нормами
Крупа ядрица - 72%
Крупа ядрица - 62%
Проділ - до 1,5%
Проділ - до 5%

Номінальна продуктивність, т/доб
60
Встановлена потужність, кВт
183,4
Витрата електроенергії на тонну переробленого зерна, кВт/т
55,0
Електропостачання:
3-х фазний змінний струм, 380Вт, 50Гц
Витрата пари, до кг/год
750
Тиск пари, мПа
0,5
Основний внутрішньоцеховий транспорт
механічний, пневмотранспорт

СКЛАД КРУПОЗАВОДУ

№ п/п
Найменування обладнання
Кількість, шт.
4
Вентилятор високого тиску ВВТ-5
2
8
Оптичний сортувальник ОПТИМА-2
9
Дозатор ваговий НОРМА-ТМ
2
17
Вертикальна сушарка ВПСО-5
1
22
Колонка магнітна МК-100
6
23
Живильник шлюзовий Р3-БШП/2
2
24
ВЦ-14-46 №2,5
1
25
ВЦ-14-46 №3,15
2
26
ВЦ-14-46 №4
4
27
ВЦ-14-46 №5
1
28
Компресор 2,2 м³; 10атм
1
29
Матеріалопроводи самопливного транспорту
комплект
30
Матеріалопроводи і повітроводи пневмотранспорту
комплект
31
Аспіраційні повітроводи
комплект
32
Повітроводи стисненого повітря
комплект
33
Системи енергопостачання й автоматики
комплект

1. Найвищі вихід і якість крупи у класі крупозаводів з переробки зерна гречки.
2. Ефективна переробка зерна низьких круп’яних кондицій без зниження якості крупи.
3. Можливість вироблення крупи гречаної без застосування гідро-термічної обробки зерна, тобто «зеленої».
4. Переробка всього потоку зерна без доопрацювання окремо зерна дрібних фракцій.
5. Робота крупозаводу здійснюється в автоматичному режимі.
6. Надійність обладнання забезпечує безперебійну і тривалу експлуатацію крупозаводу.

Фото

scroll-up-arrow