Комплектний крупозавод по переробці гречки продуктивністю 60 т/добу
Призначення:
Комплектний крупозавод з переробки зерна гречки продуктивністю 60 т/доб призначений для вироблення крупи ядриці. Оснащення крупозаводу забезпечує якість крупи – не нижче вимог ДСТУ, вихід крупи – вище прийнятих норм і дозволяє впевнено задовольняти вимоги сучасного ринку. Крупозавод створений за традиційною технологією, що включає гідро-термічну обробку методом пропарювання. Технологія, що пропонується, істотно вдосконалена та доповнена цілим рядом інновацій компанії ОЛИС.
Для розміщення крупозаводу підходить 4-х поверховий будинок з висотою поверхів не менше 3 м і площею кожного поверху не менше 216 м2. У разі відсутності відповідної будівлі несучу металоконструкцію для розміщення обладнання рекомендується виконати у вигляді каркаса з чотирма рівнями, висотою до 12 м з розмірами 12 м х 18 м у плані та встановити на власних фундаментах. У такому випадку, зовнішні огородження (стіни і дах) доцільно облаштувати на залізобетонних конструкціях і фундаментах, незалежних від металоконструкції, що несе обладнання. Передбачувана висота будівлі – 15 м. Будівельна частина може доповнюватися приміщеннями під кімнату для оператора, цехову лабораторію, склади і т.п.
У межах виконання індивідуального проекту до крупозаводу можлива прив’язка таких комунікацій, як:
– Лінія приймання зерна з автотранспорту і попереднього його очищення;
– Склад розміщення і зберігання оперативного запасу зерна з лінією подачі його на переробку;
– Вагово-вибійне відділення з можливістю вибою готової продукції як у мішки, так і у дрібну тару;
– Склад безтарного зберігання лушпиння з лінією подачі у котельну і відвантаження на автотранспорт.
Крупозавод працює в автоматичному режимі. Контроль роботи крупозаводу забезпечує оператор з центрального пульта управління.
СКЛАД КРУПОЗАВОДУ
Переваги
1. Найвищі вихід і якість крупи у класі крупозаводів з переробки зерна гречки.
2. Ефективна переробка зерна низьких круп’яних кондицій без зниження якості крупи.
3. Можливість вироблення крупи гречаної без застосування гідро-термічної обробки зерна, тобто «зеленої».
4. Переробка всього потоку зерна без доопрацювання окремо зерна дрібних фракцій.
5. Робота крупозаводу здійснюється в автоматичному режимі.
6. Надійність обладнання забезпечує безперебійну і тривалу експлуатацію крупозаводу.
Фото
СКЛАД КРУПОЗАВОДУ
1. Найвищі вихід і якість крупи у класі крупозаводів з переробки зерна гречки.
2. Ефективна переробка зерна низьких круп’яних кондицій без зниження якості крупи.
3. Можливість вироблення крупи гречаної без застосування гідро-термічної обробки зерна, тобто «зеленої».
4. Переробка всього потоку зерна без доопрацювання окремо зерна дрібних фракцій.
5. Робота крупозаводу здійснюється в автоматичному режимі.
6. Надійність обладнання забезпечує безперебійну і тривалу експлуатацію крупозаводу.