Підсумки участі компанії «ОЛІС» на виставці «Агро-2021», м. КиївПідсумки участі компанії «ОЛІС» на виставці «Агро-2021», м. Київ - читати цікаві статті, огляди і новини прес-центру компанії ОЛИС.

Підсумки участі компанії «ОЛІС» на виставці «Агро-2021», м. Київ

Наша компанія ОЛИС традиційно прийняла участь у найбільшій агропромисловій виставці в Україні та Східній Європі – АГРО-2021, яка відбувалася з 8 по 11 червня в м. Київ на території Національного Експоцентру України.

На виставці ми презентували в роботі Універсальний крупоцех «Оптиматик-К-15», призначений для переробки зерна пшениці, ячменю, гороху, кукурудзи і проса в крупи з отриманням пшеничної, ячної, перлової, горохової, кукурудзяної крупи і пшона. У даному випадку переробляли ячмінь в ячну крупу.

Також на стенді були представлені:

  • зерновий сепаратор барабанного тип «ЛУЧ ЗСО-200»,
  • плоско-решітний сепаратор «Горизонт-К-300»,
  • лабораторне обладнання для визначення якості зерна.

На виставці свою продукцію представили понад 1000 учасників із п’яти країн світу. Загальна площа експозиції – 33,6 тис. кв. метрів. Для нашої компанії участь у даній виставці – це, перш за все, зустрічі і можливість діалогу зі своїми замовниками і партнерами, обговорення питань з переробки та очищення зернових культур.

Дякуємо всім, хто відвідав наш стенд!

Опубліковано в
scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.