2011 - Olis

ТОВ “ОЛИС” на виставці ” ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ – 2011

З 1 по 3 листопада 2011 року наша компанія брала участь у спеціалізованій виставці інноваційних рішень в сільському господарстві “ЗЕРНОВІ ТЕХНОЛОГІЇ-2011”, яка проходила в Києві, в виставковому центрі “Київекспоплаза”.
Опубліковано в

ТОВ “ОЛИС” на міжнародній виставці АГРО-2011

Наша компанія ТОВ «ОЛИС» брала участь в ХХІІІ Міжнародній агропромисловій виставці-ярмарку «АГРО-2011», яка проходила з 2 по 5 червня в місті Києві, на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15). Увазі відвідувачів виставки наша компанія представила: – лабораторне обладнання; – універсальний крупоцех ОПТИМАТИК-К-15 в роботі, що дало можливість відвідувачам виставки наочно переконатися у високій якостіЧитати далі…
Опубліковано в

ТОВ “ОЛИС” на виставці Інтер-АГРО-2011

Наша компанія ТОВ “ОЛИС” брала участь у 7-й міжнародній виставці рентабельного високоефективного сільського господарства “Інтер-АГРО-2011, яка проходила з 2 по 4 лютого 2011 року у виставковому комплексі “Київекспоплаза”, м. Київ, вул. Салютна, 2-б. Увазі відвідувачів виставки ми представили зерноочисний сепаратор ЛУЧ ЗСО-25 та лабораторне обладнання нашого виробництва.
Опубліковано в
scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.