Компанія ОЛИС запустила у Туреччині завод з виробництва зернових пластівців

Компанія ОЛИС запустила у Туреччині завод з виробництва зернових пластівців

Компанія “ОЛИС” поставила комплектну лінію виробництва зернових пластівців для турецької компанії COOKERS. Про це йдеться у повідомленні компанії «ОЛИС». Так, у межах співпраці, у 2020 році компанія ОЛИС розробила інжиніринг технології, виготовила і поставила комплект технологічного, транспортного та аспіраційного обладнання (пропарювач ППШ-О, сушарку для пластівців СХО-300, просіювач для пластівців ПХО, аспіратори АСО та інше обладнання) для виробництва зернових пластівців продуктивністю 32 т/добу. Запуск лінії та налагоджувальні роботи здійснювалися в онлайн режимі. Варто відзначити, що це вже третій завод, запущений компанією ОЛИС в онлайн режимі. Перші два були введені в експлуатацію у Казахстані – це завод з виробництва гречаної крупи і завод з переробки вівса у крупу з лінією пластівців.

На даний момент, лінія з виробництва пластівців вийшла на паспортну продуктивність і виробляє пластівці із злаків. Як повідомляється, лінія, що встановлена, є універсальною і може застосовуватися для виробництва пластівців з вівса, пшениці, гречки, ячменю та інших культур. Оснащення лінії забезпечує високу якість і вихід пластівців, а також відповідає вимогам європейських стандартів, що дозволяє задовольнити переваги сучасного ринку.

Компанія Cooker`s Gida Sanayi ve Ticaret A.S має 30 річний досвід у виробництві готових хлібних сумішей, кондитерських інгредієнтів і сумішей для тортів, а також виробництва борошномельної продукції. Продукція поставляється багатьом місцевим та міжнародним компаніям, що працюють у харчовій промисловості на основі зернових.

Компанія «ОЛИС» спеціалізується у розробці, виробництві та впровадженні технологій і обладнання для очищення зерна, для переробки зерна у борошно і крупи, а також для контролю якості зерна. Компанія випускає більше 200-от найменувань обладнання, поставляючи своє обладнання у 30 країн світу, і ми маємо можливості виробництва різних зерноочисних комплексів, млинів і крупоцехів від етапу розробки технологій до введення об’єктів в експлуатацію на обладнанні власного виробництва.

За додатковою інформацією звертайтеся до відділу продажів за номером:

☎ +38 (067) 822-85-58

ОЛИС – якість, перевірена часом!

Опубліковано в
scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.