Запрацював ЛУЧ ЗСО в Миколаївській області - OLIS

В Миколаївській області  запрацював зерноочисний комплекс на базі сепаратора «ЛУЧ ЗСО-75А»

Zapusk LUCH ZSO-75A

В Миколаївській області введено в експлуатацію зерноочисний комплекс на базі агрегатованого барабанного сепаратора «ЛУЧ ЗСО-75А». Комплекс призначений для очищення та сортування зерна пшениці, ячменя, кукурудзи, сої, соняшнику, гороху та інших культур. Продуктивність комплексу по первинному очищенні зерна складає до 50 тонн на годину.

👉Спеціалісти компанії «OLIS» провели повний комплекс пусконалагоджувальних робіт та навчання персоналу з експлуатації та обслуговування сепаратора.

Обладнання дозволяє очищати зерно від крупних, дрібних та легких домішок.

☝️Керівник комплексу високо оцінив професіоналізм компанії та якість обладнання.

🗣Це важливий крок у розвитку зернового господарства, і ми вітаємо наших партнерів з успішним запуском зерноочисного комплексу. Бажаємо успіхів та подальшого розширення господарства, зазначив Володимир Чеглатонєв, заступник генерального директора з комерційних питань ТОВ «ОЛИС».

☑️✅Нагадаємо, що агрегатована лінійка зерноочисних сепараторів компанії OLIS являє собою комплексну конструкцію, що включає в себе безпосередньо сепаратор, повітропроводи, циклон, вентилятор та інші комунікації. Таке рішення дозволяє спростити проведення монтажних та пусконалагоджувальних робіт та забезпечує найбільш ефективну експлуатацію зерноочисного сепаратора.

Опубліковано в
scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.