Компанія «ОЛИС» - спонсор галузевої конференції "Якість та безпека зернової продукції" - виставки компанії ОЛИС

Компанія «ОЛИС» – спонсор галузевої конференції “Якість та безпека зернової продукції”

26 вересня 2012 року у Києві (Україна) у рамках ділової програми міжнародного форуму «Комплексне забезпечення лабораторій» відбулася галузева конференції “Якість та безпека зернової продукції”. Поряд із іншими у конференції взяли участь компанії-виробники лабораторного обладнання Pfeuffer GmbH (Німеччина), Chopin Technologies (Франція). Спонсором спеціалізованої конференції виступила компанія “ОЛИС”.
Питання якості врожаю поточного року в Україні, система оцінки якості зерна та зернопродуктів, інноваційне обладнання для вимірювання показників якості зерна та продуктів його переробки стали на конференції головними темами обговорення для понад 70 представників найбільших зернових компаній України.
Володимир Чеглатонєв, директор ТОВ «ОЛИС» познайомив присутніх з доповіддю «Обладнання для комплексного оснащення лабораторій підприємств зернопереробної галузі». Колектив компанії почав працювати в галузі технологій та виробництва зернопереробного обладнання у 1996 році. «На початку ми використовували для контролю якості зерна представлене на ринку обладнання для лабораторій, – підкреслив Володимир Чеглатонєв, – і змушені були зробити висновок: здебільшого це дорогі прилади імпортного виробництва, або розроблені ще за радянських часів вітчизняні, які морально застаріли з огляду на сьогоднішні успіхи у сфері лабораторного аналізу. Ось чому компанія «ОЛИС» у 2007 році відкрила новий напрямок роботи та почала виробляти лабораторне обладнання».
На конференції було розглянуто 14 лабораторних виробів виробництва ТОВ «ОЛИС». Багато учасників вже були знайомі тією чи іншою мірою з даними приладами, оскільки вони використовуються в лабораторіях підприємств. Великий інтерес в учасників конференції та форуму викликав представлений повний перелік лабораторного обладнання, що виготовляється, та модернізація виробів, зумовлена ​​новими теденціями на ринку та побажаннями фахівців-лаборантів.
Серед представленого особливу увагу присутніх привернули універсальний дільник зерна УДЗ-1М, а прес ручний ПРОМ-1 і його різновид ПРОМ -1У з амортизатором упору, розсівши лабораторний універсальний РЛУ-1сушильна шафа СЕШ-3МУ.
Володимир Чеглатонєв також звернув увагу учасників на новий виріб ТОВ «ОЛІС» – Ворошитель зерна ВЗ-1. Ворошитель, який використовується у підлогових зерносховищах та допомагає зберегти якість зерна на весь період зберігання, заслужив високу оцінку учасників конференції – професіоналів у галузі якості та безпеки зернової продукції.

Для детальної інформації звертайтесь до відділу продажів за телефоном:

☎ +38 (067) 822-85-58

Опубліковано в
scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.