Запуск Універсального крупоцеху Оптиматик К-15 – Новина

Універсальний крупоцех Оптиматик К-15 запустили у Київській області

У червні компанія ОЛИС   запустила агрегатний універсальний крупозавод «ОПТИМАТИК К-15»  в Київській області.

Завод призначений для переробки зерна пшениці, ячменю, гороху, кукурудзи і проса в крупи з отриманням пшеничної, ячної, перлової, горохової, кукурудзяної крупи і пшона.

Продуктивність цієї моделі крупозаводу, в залежності від сировини, становить від 9,6 до 19,2 т/добу, що дозволяє ефективно переробляти зерна низьких круп’яних кондицій без зниження якості крупи.

Крупозавод працює в автоматичному режимі, а контроль роботи забезпечує оператор з центрального пульта управління.

Надійність цього обладнання  забезпечує його безперебійну і довгу експлуатацію протягом тривалого терміну роботи. І, разом з цим, базова комплектація може бути доповнена опціями, які значно підвищують можливості переробки, включаючи додаткове очищення, розколювання гороху та збагачення крупи.

Крім того, додатковою перевагою даного крупозаводу є швидке монтування і запуск до роботи, яке відбувається протягом трьох днів.

«Використання агрегатного універсального крупозаводу «ОПТИМАТИК К-15» спрямоване на переробку зерна в якісну круп’яну продукцію не нижче вимог діючих норм, що дозволяє впевнено задовольняти вимоги сучасного ринку», – підкреслюється у компанії.

Опубліковано в
scroll-up-arrow