Форум GRAIN STORAGE FORUM + AGRO UKRAINE - Новини

Форум GRAIN STORAGE FORUM + AGRO UKRAINE

Elevator 2024.

З радістю повідомляємо про участь компанії OLIS у дводенному форумі GRAIN STORAGE FORUM + AGRO UKRAINE, спеціальним партнером якого ми були. Захід відбувся  28-29 травня 2024 року в місті Київ.

☝ GRAIN STORAGE FORUM + AGRO UKRAINE – це найбільший в Україні форум, що об’єднує галузі вирощування, зберігання, переробки, логістики та трейдингу агропродукції.

👉Цього року ми :

  • Презентували наші інноваційні рішення для очищення та переробки зерна
  • Нові розробки для визначення якості зерна
  • Зустрілися з нашими партнерами та клієнтами
  • Обговорили актуальні питання галузі з провідними експертами
  • Познайомились з новими потенційними партнерами

Взяли  участь в панельній дискусії «Агропереробка 2.0. Трансформація галузі».

В ході обговорення Александр Верещинский, доктор технічних наук, засновник та співвласник ТОВ «ОЛИС» розповів про створення переробки зерна: від малого до великого.

В своїй доповіді спікер акцентував увагу на тому, що зернопереробне підприємство може починатися з невеликих об’ємів, накшталт універсальним агрегатним крупоцехам Оптиматик-К та млинзаводам Оптиматик-М продуктивністю від 4 до 30 т/год, які не потребують проектних робіт, монтуються в наявну будівлю і більш швидкі для запуску.

І є рішення комплектні – це заводи розроблені по індивідуальному проекту, для них проектується та будується окреме приміщення, можуть бути любої необхідної продуктивності та є більш гнучкими при формуванні ідеї. Згодом, виробництво можна розширяти, додавши інші лінії переробки або збільшити продуктивність.

«Зараз технологічні, інженерні та технічні рішення дозволяють збирати підприємство, як конструктор. Це однаково можливо і для агрегатних і для комплектних рішень, але зі своїми особливостями. Сьогодні ми можемо на базі одного заводу створити декілька різних вертикально та горизонтально інтегрованих виробництв, ув’язати їх і автоматизувати», відзначив Олександр.

Тому, при правильному інжинірингу можна побудувати або розбудувати ефективне та продуктивне зернопереробне підприємство, підсумував експерт.

Детальніше про форум: https://grain-forum-elevator.com

Опубліковано в
scroll-up-arrow