Зерноочисне обладнання ОЛИС презентовано на виставці в Литві!

Зерноочисне обладнання ОЛИС презентовано на виставці в Литві!

Минулого тижня, наш дилер – компанія UAB Agrosistemos – презентувала зернові сепаратори ОЛИС в рамках найбільшої виставки в Балтійському регіоні Ka pasesi 2023. Виставка відбулась 30.03.2023 – 01.04.2023 в місті Каунас, Литва.

Це була 27-ма міжнародна сільськогосподарська виставка, на якій представлено найновіші технології, обладнання та послуги для аграрного сектора. Компанія UAB Agrosistemos демонструвала свою продукцію, зокрема зерноочисний сепаратор барабанного типу ЛУЧ ЗСО-50 та плоскорешітний сепаратор ПСО-100 виробництва ОЛИС.

Також представники компанії взяли участь у B2B зустрічах з потенційними партнерами та клієнтами. UAB Agrosistemos отримала позитивні відгуки від відвідувачів та експертів за якісне зерноочисне обладнання та інноваційний підхід.

Варто зазначити, що зерноочисне і круп’яне обладнання «ОЛИС» на даному ринку представлено більше 10 років та дуже добре себе зарекомендувало серед сільгоспвиробників та зернопереробних підприємств.

Компанія ОЛИС висловлює подяку своїм партнерам UAB Agrosistemos та організаторам виставки за можливість представити свої досягнення на міжнародному ринку.

За додатковою інформацією звертайтеся до відділу продажів за номером:
☎ +38 (067) 822-85-58

ОЛИС – якість, перевірена часом!

Опубліковано в
scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.