В Миколаївській області запрацював зерноочисний комплекс – OLIS - Olis

В Миколаївській області запрацював зерноочисний комплекс – OLIS

В Миколаївській області введено в експлуатацію зерноочисний комплекс на базі барабанного сепаратора ЛУЧ ЗСО-150. Комплекс призначений для очищення та сортування зерна пшениці, ячменя, кукурудзи, сої, соняшнику, гороху та інших культур. Продуктивність комплексу по первинному очищенні зерна складає 100 т/ год.

«Комплекс вже працює та очищає перше зерно ранніх культур. Для безперебійної роботи, спеціалістами компанії OLIS було проведено повний комплекс пусконалагоджувальних робіт та навчання персоналу з експлуатації та обслуговування сепаратора. Обладнання дозволяє очищати зерно від крупних, дрібних та легких домішок. Ми вважаємо, що це дозволить нам покращити якість (класність) зерна та відповідно його ціну», зазначив керівник комплексу.

Хоч ми нещодавно запустилися, але вже можемо відзначити ефективну роботу обладнання. Ми задоволені результатами роботи компанії OLIS, і якщо на ринку все буде гаразд, то плануємо розширити свою діяльність у майбутньому -, додали в компанії.

Ми вітаємо наших партнерів з успішним запуском зерноочисного комплексу та сподіваємося на подальшу співпрацю, відзначив Володимира Чеглатонєва, заступника генерального директора з комерційних питань ТОВ «ОЛИС».

Опубліковано в
scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.