Міжнародний конгрес IAOM Eurasia 2023 - Новини OLIS

Міжнародний конгрес IAOM Eurasia 2023

iaom-2023.

Компанія «ОЛИС», в складі делегації Спілки «Борошномели України», взяла участь у міжнародному конгресі IAOM Eurasia 2023, який проходив 31 серпня – 1 вересня під егідою Міжнародної асоціації борошномелів (IAOM).

“Для нас це була чудова можливість познайомитися з останніми тенденціями світового ринку зернових культур та продуктів їх переробки, поділитися досвідом з нашими колегами, оцінити новинки та інновації в галузі, а також продемонструвати наші досягнення та переваги”, сказав Володимир Чеглатонєв.

Конгрес зібрав понад 1000 делегатів з різних країн Євразії, а також Північної Америки, Близького Сходу та Африки. Серед учасників були представники борошномельної, макаронної, булгурної та кормової промисловостей, постачальники обладнання та послуг, трейдери, компанії, які надають послуги зберігання зерна, виробники хлібобулочних виробів, науковці та експерти.

Подія стала платформою для обміну ідеями, знаннями та контактами між учасниками галузевого ринку, а також для ознайомлення з найкращими практиками та перспективами розвитку зернової сфери.

Опубліковано в
scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.