4 конференції за один день, Або як ми прийняли участь у Grain Storage Forum ELEVATOR

4 конференції за один день, Або як ми прийняли участь у Grain Storage Forum ELEVATOR

17 лютого 2023 року компанія «ОЛИС» прийняла участь у Grain Storage Forum ELEVATOR-2022, спеціальним партнером якого виступила наша компанія.

Цей захід є одним з найбільших в Україні та включає чотири галузеві конференції:

  • Трейдинг і логістика
  • Зберігання зерна
  • Переробка
  • Біоенергетика

Участь в роботі конференції прийняло біля 500 представників агробізнесу, які обговорили актуальні питання та можливості роботи галузей зберігання, переробки, трейдингу та логістики зерна у період воєнного та післявоєнного стану.

Разом з тим, команда компанії «ОЛИС», в рамках форуму, провела ряд переговорів відносно модернізації ліній зерноочистки на діючих елеваторах та при будівництві зерноочисних комплексах з метою підвищення продуктивності та ефективності приймання зерна. Зокрема мова йшла про використання барабанних сепараторів «ЛУЧ ЗСО» та плоскорешітних сепараторів типу «Горизонт К» та «ПСО».

Також деякі компанії проявили зацікавленість до зернопереробного обладнання, особливо агрегатного виконання, такого як універсальні крупозаводи серії «ОПТИМАТИК-К» по переробці пшениці, ячменю, гороху, проса, сочевиці , та заводу по переробці гречки «ОПТИМАТИК-ГР-24».

«Така зацікавленість серед елеваторів та агрокомпаній до зернопереробного та зерноочисного обладнання, а також до лабораторного обладнання виробництва OLIS ще раз доводить, що агробізнес прагне модернізуватись, покращуватись, диверсифікувати своє виробництво та перейти від сировинної моделі діяльності до виробництва продукції з доданою вартістю», – відмітив Володимир Чеглатонєв, комерційний директор ТОВ «ОЛИС».

Отже, підсумовуючи, можна сказати, що попри складнощі сільськогосподарська галузь працює, будує плани розвитку, модернізується, оптимізується, розбудовується, одним словом робота «кипить»!

Опубліковано в
scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.