У Києві відбулася міжнародна виставка AgroComplex 2019, організатором якої є ТОВ «Київський міжнародний контрактовий ярмарок».

«Агрокомплекс» – міжнародна виставка ефективних рішень для аграрного бізнесу, яка представляє широкий комплекс передових технологій для підвищення конкурентоспроможності виробництва відповідно до світових стандартів.

Дана виставка об’єднує у собі і представляє результат роботи лідерів аграрної сфери і дозволяє учасникам розвиватися, використовуючи кращі рішення для бізнесу.

На нашому стенді було успішно представлене лабораторне обладнання компанії ОЛИС, як серед нових учасників агрокомплексу, так і серед постійних клієнтів. Особливу увагу привернув зерновий сепаратор «ЛУЧ ЗСО-75». Сільське обладнання «ОЛИС» рік за роком підтверджує гарантію якості і вдосконалюється відповідно до глобальних запитів і останніх тенденцій у світі агротехнологій.

 

Крім зернового сепаратора ЛУЧ ЗСО, на виставці було представлене наступне обладнання:

Таким чином, компанія «ОЛИС» вкотре успішно презентувала якісне, конкурентоспроможне обладнання серед міжнародних лідерів агросектору, надавши можливість виробникам просунутися на новий бізнес-рівень.

Спасибі всім, хто відвідав наш стенд!