AGRITECHNICA-2023 – подія року для агробізнесу | OLIS

AGRITECHNICA-2023 – подія року для агробізнесу Європи та світу та компанії OLIS

Цьогорічна найбільша у світі виставка сільгосптехніки та обладнання AGRITECHNICA-2023 стала подією року. Захід відвідало більше мільйона представників АПК та дотичних галузей з усього світу. Приємно зауважити, що українська делегація, яка включала як відвідувачів, так і експонентів, виглядала дійсно потужно.

Для компанії OLIS цей захід став теж дуже продуктивним та успішним. Особливою популярністю на нашому стенді користувалися зерноочисні сепаратори типу «ЛУЧ ЗСО», «Горизонт-К» та ПСО, які зарекомендували себе, як надійні та високоефективні машини.

Також відвідувачі виставки проявили інтерес до зернопереробного обладнання, а саме для переробки вівса, проса, гречки, сочевиці та інших круп’яних культур.

Підсумовуючи тижневу роботу нашої команди на AGRITECHNICA-2023, хотілося б відмітити три ключові досягнення:

  • По-перше, все наше обладнання, а це сепаратор ПСО-50, відцентровий лущильник ШЦО-3 та лабораторний розсійник, яке було презентоване на виставці, знайшло своїх нових власників.
  • По-друге, ми провели багато успішних перемовин щодо виробництва та постачання зерноочисного обладнання, обладнання для виробництва круп, пластівців та лабораторного обладнання.
  • По-третє, представники багатьох компаній, з якими ми спілкувались до початку виставки, знайшли час та можливість для того, щоб зустрітися з нами на нашому стенді, за що їм велика подяка.

Успішна участь у виставці AGRITECHNICA-2023 свідчить про те, що українська техніка, і обладнання OLIS зокрема, є конкурентоспроможною на ринку ЄС і світу як за якістю, так і технологічністю.

Опубліковано в
scroll-up-arrow
This site is registered on wpml.org as a development site.