ІЧ аналізатор FPI SupNir 2720 / 2750 - Olis

ІЧ аналізатор FPI SupNir 2720 / 2750

Інфрачервоні аналізатори FPI SupNir 2720 / 2750 / 2720 Portable призначені для експрес аналізу вмісту вологи, білка, олії, харчових волокон, золи, крохмалю та інших показників у цільному зерні та насінні зернових, зернобобових, олійних культур, продуктах їх переробки, комбікормах та різних харчових продуктах.
Зерно: кукурудза, пшениця м’яка, жито, тритикале, ячмінь, рис, просо, соя, соняшник, сафлор, ріпак, гірчиця.
Мелені продукти: борошно, висівки, макуха, шроти, корми різні, інші.
Опис
Характеристики
Переваги
Фото/Відео
Додаткова інформація
Описание
Описание
Олис
Олис

Інфрачервоні аналізатори FPI SupNir 2720 / 2750 / 2720 Portable призначені для експрес аналізу вмісту вологи, білка, олії, харчових волокон, золи, крохмалю та інших показників у цільному зерні та насінні зернових, зернобобових, олійних культур, продуктах їх переробки, комбікормах та різних продуктах їх переробки.

Зерно: кукурудза, пшениця м’яка, жито, тритикале, ячмінь, рис, просо, соя, соняшник, сафлор, ріпак, гірчиця.

Мелені продукти: борошно, висівки, макуха, шроти, корми різні, інші.

Принцип роботи аналізатору заснований на вимірюванні детектором кількості інфрачервоного світла у певному діапазоні (спектрі) довжин хвиль, заданому монохроматором, після його часткового поглинання зразком продукту, що аналізується. Кількість світла, поглиненого зразком на різних довжинах хвиль, безпосередньо пов’язано з концентрацією хімічних функціональних груп таких, як C-H, O-H і N-H. Так як концентрації функціональних груп пов’язані з концентрацією хімічних речовин (води, білка, жиру, клітковини та ін.), стає можливим визначити значення вмісту цих речовин на підставі заздалегідь встановлених калібрувань спектрів поглинання схожих зразків продуктів з референтними значеннями показників якості.

Відноситься до повноскануючих спектрометрів з дифракційними гратами, що працюють в режимі відбиття світла в діапазоні довжини хвилі: 1000-1800 нм – для моделі SupNir 2720; 1000-2500 нм – для моделі SupNir 2750.

Немає необхідності подрібнення зерна.

Усі інфрачервоні прилади серії SupNIR-2700 успішно пройшли оцінку відповідності технічному регламенту законодавчо регульованих засобів вимірів України (ЗВТ); Модуль F; Модуль B.

Характеристики

Выберите модель
Модель 2720 / 2750 2720 Portable
Тип стаціонарний переносний
Режим вимірювання відбиття відбиття
Джерело інфрачервоного випромінювання скануючий монохроматор з дифракційними гратами скануючий монохроматор з дифракційними гратами
Спектральний діапазон 1000-1800 нм / 1000-2500 нм 1000-1800 нм
Кількість точок даних, шт 255 255
Загальна характеристика продуктів цільне зерно / розмелені продукти цільне зерно / розмелені продукти
Ємність для продукту чаша чаша
Кількість зразку для аналізу ≈ 200-300 г ≈ 200-300 г
Тривалість вимірювання, с < 60 < 60
Модуль натури
Модуль для розмелених продуктів не потрібен не потрібен
Тип мережі 1N~ 1N~
Електроживлення: напруга / частота, В / Гц 230±23 / 50 230±23 / 50
Аккумулятор + Li-Ion Battery 26.4 Ah
Споживана потужність, Вт 85 85
Габаритні розміри Д × Ш × В, мм, не більше 400 × 420 × 360 300 × 220 × 310
Маса, кг 20,0 10,5
Продукти: зерно: кукурудза, пшениця м’яка, жито, тритикале, ячмінь, рис, просо, соя, соняшник, сафлор, ріпак, гірчиця.
мелені продукти: борошно, висівки, макуха, шроти, корми різні, інші.
зерно: кукурудза, пшениця м’яка, жито, тритикале, ячмінь, рис, просо, соя, соняшник, сафлор, ріпак, гірчиця.
мелені продукти: борошно, висівки, макуха, шроти, корми різні, інші.
Показники: вологість, вміст білка, вміст олії, вміст клітковини, вміст крохмалю, зола, інші показники в залежності від продукту. вологість, вміст білка, вміст олії, вміст клітковини, вміст крохмалю, зола, інші показники в залежності від продукту.
Выберите модель
Модель 2720 / 2750 2720 Portable
Тип стаціонарний переносний
Режим вимірювання відбиття відбиття
Джерело інфрачервоного випромінювання скануючий монохроматор з дифракційними гратами скануючий монохроматор з дифракційними гратами
Спектральний діапазон 1000-1800 нм / 1000-2500 нм 1000-1800 нм
Кількість точок даних, шт 255 255
Загальна характеристика продуктів цільне зерно / розмелені продукти цільне зерно / розмелені продукти
Ємність для продукту чаша чаша
Кількість зразку для аналізу ≈ 200-300 г ≈ 200-300 г
Тривалість вимірювання, с < 60 < 60
Модуль натури
Модуль для розмелених продуктів не потрібен не потрібен
Тип мережі 1N~ 1N~
Електроживлення: напруга / частота, В / Гц 230±23 / 50 230±23 / 50
Аккумулятор + Li-Ion Battery 26.4 Ah
Споживана потужність, Вт 85 85
Габаритні розміри Д × Ш × В, мм, не більше 400 × 420 × 360 300 × 220 × 310
Маса, кг 20,0 10,5
Продукти: зерно: кукурудза, пшениця м’яка, жито, тритикале, ячмінь, рис, просо, соя, соняшник, сафлор, ріпак, гірчиця.
мелені продукти: борошно, висівки, макуха, шроти, корми різні, інші.
зерно: кукурудза, пшениця м’яка, жито, тритикале, ячмінь, рис, просо, соя, соняшник, сафлор, ріпак, гірчиця.
мелені продукти: борошно, висівки, макуха, шроти, корми різні, інші.
Показники: вологість, вміст білка, вміст олії, вміст клітковини, вміст крохмалю, зола, інші показники в залежності від продукту. вологість, вміст білка, вміст олії, вміст клітковини, вміст крохмалю, зола, інші показники в залежності від продукту.

Калібрування SupNIR 2720 / 2750

Продукт Вологість Білок Жир/Олія Клітковина Зола Крохмал Примітки
Кукурудза
Кукурудза (молота) Кислотне число, Фосфор
Пшениця Клейковина
Жито
Тритикале
Ячмінь
Рис (зерно) Амілоза
Рис (обрушений) Амілоза, Харчова якість
Просо
Соя
Соя (мелена)
Соняшник
Соняшник (мелений)
Сафлор Линолева кислота
Ріпак Жирнокислотний склад, Ерукова кислота, Глюкозинолати
Гірчиця Жирнокислотний склад, Ерукова кислота, Глюкозинолати
Кукурудзяний глютен Амінокислотний склад
Кукурудзяний шрот
Пшеничне борошно Клітковина
Пшенична мучка Клітковина
Пшеничні висівки Амінокислотний склад
Рисова крупа Амілоза, Харчова якість
Рисове борошно Амілоза
Рисові висівки Кислотне число, Амінокислотний склад
Соєва макуха Уреаза
Соевий шрот Уреаза, Амінокислотний склад
Арахісове борошно
Арахісова макуха
Арахісовий шрот
Соняшникова макуха
Соняшниковий шрот
Сафлорова макуха
Ріпаковий шрот Розчинність білка, Амінокислотний склад, TAA
М’ясо-кісткове борошно Кальцій, Фосфор
Рибне борошно Кальцій, Фосфор, Сіль, Кислотне число, Перетравність, Амінокислотний склад
Крово-пір’яне борошно Кислотне число
Креветкове борошно
Пивна дробина
Комбікорм для курок та качок Кальцій, Фосфор
Комбікорм для курок та качок (бройлери) Кальцій, Фосфор, Сіль
Комбікорм для курок (яйценосні) Кальцій, Фосфор, Сіль
Комбікорм для птиці Кальцій, Фосфор, Сіль
Комбікорм для свиней Кальцій, Фосфор, Сіль
Комбікорм для риби Кальцій, Фосфор
Корм для домашніх тварин Кальцій, Фосфор, Сіль
scroll-up-arrow