ІЧ аналізатор BRUINS AgriCheck XL - Olis

ІЧ аналізатор BRUINS AgriCheck XL

Інфрачервоні аналізатори BRUINS AgriCheck, AgriCheck XL, AgriCheck PLUS призначені для експресного вимірювання вмісту вологи, білка, олії, крохмалю, клітковини, клейковини, седиментації, золи, амілози, вільних жирних кислот та інших показників. Зерно цільне: кукурудза, пшениця м’яка, дурум, спельта, жито, тритикале, ячмінь, овес, рис, сорго, соя, ріпак, солод.
Опис
Характеристики
Переваги
Фото/Відео
Додаткова інформація
Описание
Описание
Олис
Олис

Інфрачервоні аналізатори BRUINS AgriCheck, AgriCheck XL, AgriCheck PLUS призначені для експресного вимірювання вмісту вологи, білка, олії, крохмалю, клітковини, клейковини, седиментації, золи, амілози, вільних жирних кислот та інших показників.

Зерно цільне: кукурудза, пшениця м’яка, дурум, спельта, жито, тритикале, ячмінь, овес, рис, сорго, соя, ріпак, солод.

Додаткова чаша дає можливість аналізувати зерно з високою вологістю, зразки зерна невеликої кількості, а також зерно дрібнонасіннєвих культур (AgriCheck XL).

Продукти: пшениця, соняшник, ріпак, борошно, семоліна, висівки, макуха, шроти, корми різні, інші (AgriCheck PLUS).

Принцип роботи аналізатору заснований на вимірюванні детектором кількості інфрачервоного світла у певному діапазоні (спектрі) довжин хвиль, заданому монохроматором, після його часткового поглинання зразком продукту, що аналізується. Кількість світла, поглиненого зразком на різних довжинах хвиль, безпосередньо пов’язано з концентрацією хімічних функціональних груп таких, як C-H, O-H і N-H. Так як концентрації функціональних груп пов’язані з концентрацією хімічних речовин (води, білка, жиру, клітковини та ін.), стає можливим визначити значення вмісту цих речовин на підставі заздалегідь встановлених калібрувань спектрів поглинання схожих зразків продуктів з референтними значеннями показників якості.

У режимі пропускання світло проникає у продукт, розташований у бункері, частково поглинається, а частково передається дифузно та уловлюється детектором, який встановлюється за осередком із зразком продукту, що аналізується. Ефективніше при аналізі цільного зерна, що має неоднорідні властивості внаслідок анатомічного складу.

У режимі відбуття (AgriCheck PLUS) світло проникає крізь чашу з продуктом, взаємодіє з ним, частково поглинається, а частково відбивається та уловлюється детектором, який встановлюється перед осередком із зразком продукту, що аналізується. Ефективніше при аналізі продуктів переробки у вигляді готових продуктів (крупи, комбікормів та ін.) та порошків (борошна, висівок, шротів та ін.).

Аналізатори серії AgriCheck доступні з трьома фіксованими оптичними довжинами промінню, що впливає на поглинання світла зразком (необхідно вказати під час оформлення замовлення):

  • 18 мм – для пшениці, жита, ячменю, вівса;
  • 22 мм – для пшениці, рису, сої;
  • 30 мм – для кукурудзи, рису, сої.

Опція (необхідно вказати під час оформлення замовлення):

  • модуль вимірювання об’ємної щільності (натури) зерна;
  • модуль вимірювання температури;
  • чашки для зразків 7, 18 мм для аналізу більшості видів зерна, в т.ч. пшениці, жита, ячменю, вівса, рису, сої, ріпаку (стандартна комплектація); 25 мм – для кукурудзи, сої (опція) (AgriCheck XL);
  • чашки для зразків 48 і 96 мм – для аналізу борошна, подрібнених продуктів та паст (AgriCheck PLUS).

Характеристики

Выберите модель
Модель AgriCheck AgriCheck XL AgriCheck PLUS
Тип стаціонарний стаціонарний стаціонарний
Режим вимірювання пропускання пропускання; пропускання пропускання; відбиття
Джерело інфрачервоного випромінювання скануючий монохроматор скануючий монохроматор скануючий монохроматор
Спектральний діапазон 730-1100 нм 730-1100 нм 730-1100 нм; 1400-2500 нм
Кількість точок даних, шт
Загальна характеристика продуктів цільне зерно цільне зерно (стандартне);
цільне зерно (сире; дрібне)
цільне зерно;
мелені продукти
Ємність для продукту зовнішній бункер зовнішній бункер, чаша зовнішній бункер, чаша
Кількість зразку для аналізу 650 мл 650 мл, 60 мл 650 мл; 60 мл
Тривалість вимірювання, с 45 45 45
Модуль натури опція опція опція
Модуль для розмелених продуктів не потрібен
Тип мережі 1N~ 1N~ 1N~
Електроживлення: напруга / частота, В / Гц 230±23 / 50; 110±11 / 60 230±23 / 50; 110±11 / 60 230±23 / 50; 110±11 / 60
Аккумулятор
Споживана потужність, Вт 45 45 45
Габаритні розміри Д × Ш × В, мм, не більше 385 × 420 × 385 385 × 420 × 385 385 × 420 × 385
Маса, кг 21 24 23

* Продукти: зерно цільне: кукурудза, пшениця м’яка, дурум, спельта, жито, тритикале, ячмінь, овес, рис, сорго, солод, соя, ріпак.
продукти: пшениця, соняшник, ріпак, борошно, семолина, висівки, макуха, шроти, корми різні, інші.

** Показники: вологість, вміст білка, вміст олії, вміст волокон, зола, вміст клейковини, вміст крохмалю, інші показники в залежності від продукту.

Переваги

Висока точність лінійного монохроматора дозволяє використовувати однакове калібрування на всіх аналізаторах серії.

Інтуїтивно зрозуміле програмне забезпечення та великий сенсорний екран роблять аналізатор простим у використанні. Оператору залишається лише вибрати продукт і засипати зерно у воронку.

Немає необхідності подрібнення зерна.

AgriCheck Plus XL включає додаткову чашу для вимірювання зразків зерна з високою вологістю, зразків зерна невеликої кількості, а також зразків зерна дрібнонасіннєвих культур.

AgriCheck Plus поєднує 2 аналізатори в одному: включає подвійну оптику для аналізу зразків за допомогою методів пропускання або відбиття, що дає можливість вимірювати широкий спектр продуктів.

Выберите модель
Модель AgriCheck AgriCheck XL AgriCheck PLUS
Тип стаціонарний стаціонарний стаціонарний
Режим вимірювання пропускання пропускання; пропускання пропускання; відбиття
Джерело інфрачервоного випромінювання скануючий монохроматор скануючий монохроматор скануючий монохроматор
Спектральний діапазон 730-1100 нм 730-1100 нм 730-1100 нм; 1400-2500 нм
Кількість точок даних, шт
Загальна характеристика продуктів цільне зерно цільне зерно (стандартне);
цільне зерно (сире; дрібне)
цільне зерно;
мелені продукти
Ємність для продукту зовнішній бункер зовнішній бункер, чаша зовнішній бункер, чаша
Кількість зразку для аналізу 650 мл 650 мл, 60 мл 650 мл; 60 мл
Тривалість вимірювання, с 45 45 45
Модуль натури опція опція опція
Модуль для розмелених продуктів не потрібен
Тип мережі 1N~ 1N~ 1N~
Електроживлення: напруга / частота, В / Гц 230±23 / 50; 110±11 / 60 230±23 / 50; 110±11 / 60 230±23 / 50; 110±11 / 60
Аккумулятор
Споживана потужність, Вт 45 45 45
Габаритні розміри Д × Ш × В, мм, не більше 385 × 420 × 385 385 × 420 × 385 385 × 420 × 385
Маса, кг 21 24 23

* Продукти: зерно цільне: кукурудза, пшениця м’яка, дурум, спельта, жито, тритикале, ячмінь, овес, рис, сорго, солод, соя, ріпак.
продукти: пшениця, соняшник, ріпак, борошно, семолина, висівки, макуха, шроти, корми різні, інші.

** Показники: вологість, вміст білка, вміст олії, вміст волокон, зола, вміст клейковини, вміст крохмалю, інші показники в залежності від продукту.

Висока точність лінійного монохроматора дозволяє використовувати однакове калібрування на всіх аналізаторах серії.

Інтуїтивно зрозуміле програмне забезпечення та великий сенсорний екран роблять аналізатор простим у використанні. Оператору залишається лише вибрати продукт і засипати зерно у воронку.

Немає необхідності подрібнення зерна.

AgriCheck Plus XL включає додаткову чашу для вимірювання зразків зерна з високою вологістю, зразків зерна невеликої кількості, а також зразків зерна дрібнонасіннєвих культур.

AgriCheck Plus поєднує 2 аналізатори в одному: включає подвійну оптику для аналізу зразків за допомогою методів пропускання або відбиття, що дає можливість вимірювати широкий спектр продуктів.

Калібрування у режимі пропускання (трансмісія) для аналізаторів Agricheck, Agricheck XL, Agricheck PLUS.

Продукт Вологість Білок Жир/Олія Клітковина Зола Крохмаль Примітки
Кукурудза Індекс подрібнення, Cys, Lys, Met
Пшениця Клейковина, Сила борошна, Седиментація
Спельта
Жито
Тритикале
Ячмінь
Овес
Рис Амілоза, Вміст вільних жирних кислот, Score
Сорго
Солод – Ячмінний Екстракт, Розчинний азот, В’язкість
Солод – Пшеничний Екстракт, Розчинний азот, В’язкість, Клейковина
Соя Ліноленова кислота, Насичені жирні кислоти
Ріпак
scroll-up-arrow