ИК анализатор PERTEN Inframatic 9500

ІЧ аналізатор PERTEN Inframatic 9500

05.13. IM 9500
05.13. IM 9500
Інфрачервоні аналізатори PERTEN Inframatic 9500 / 8800 призначені для експрес аналізу вмісту вологи, вмісту білка, вмісту олії, а також інших показників у цільному зерні та насінні зернових, зернобобових, олійних культур та деяких продуктах їх переробки.
Зерно: кукурудза, пшениця м’яка, жито, тритикале, ячмінь, овес, соя, соняшник (мелений), ріпак, а також: сорго, сочевиця, люпин (IM 8800).
Мелені продукти (IM 9500): борошно сортове (пшеничне та житнє), борошно цільнозернове.
Опис
Характеристики
Переваги
Фото/Відео
Додаткова інформація
Описание
Описание
Олис
Олис

Інфрачервоні аналізатори PERTEN Inframatic 9500 / 8800 призначені для експрес аналізу вмісту вологи, вмісту білка, вмісту олії, а також інших показників у цільному зерні та насінні зернових, зернобобових, олійних культур та деяких продуктах їх переробки.

Зерно: кукурудза, пшениця м’яка, жито, тритикале, ячмінь, овес, соя, соняшник (мелений), ріпак, а також: сорго, сочевиця, люпин (IM 8800).

Мелені продукти (IM 9500): борошно сортове (пшеничне та житнє), борошно цільнозернове.

Принцип роботи аналізатору заснований на вимірюванні детектором кількості інфрачервоного світла у певному діапазоні (спектрі) довжин хвиль, після його часткового поглинання зразком продукту, що аналізується. Кількість світла, поглиненого зразком на різних довжинах хвиль, безпосередньо пов’язано з концентрацією хімічних функціональних груп таких, як C-H, O-H і N-H. Так як концентрації функціональних груп пов’язані з концентрацією хімічних речовин (води, білка, жиру, клітковини та ін.), стає можливим визначити значення вмісту цих речовин на підставі заздалегідь встановлених калібрувань спектрів поглинання схожих зразків продуктів з референтними значеннями показників якості.

Відноситься до спектрометрів із скануючим монохроматором (IM 9500) або з диодною матрицею (IM 8800), що працюють в режимі дифузного пропускання світла в діапазоні довжини хвилі: 570-1100 нм – для моделі IM 9500, 850-1050 нм – для моделі IM 8800.

Немає необхідності подрібнення зерна.

Використовує сучасну електроніку та високоточні оптичні компоненти.

Є можливість додати калібрування на замову користувача.

Опція для IM 9500 (необхідно вказати під час оформлення замовлення):

  • модуль вимірювання об’ємної щільності (натури) зерна;
  • модуль для борошна.

Модель Inframatic 8800 розроблена для використання мобільного проведення аналізу зерна у полі, тому замість монохроматору, що рухається, оснащений диодною матрицею, пилє- та вологозахищений.

Опція для IM 8800:

  • GPS-модуль.
  • Кювети 7 мм (ріпак); 15 мм (сорго); 20 мм (овес); 25 мм (кукурудза, соя, сочевиця, люпин).

Кювета 18 мм (пшениця м’яка, жито, тритикале, ячмінь) входить у базову комплектацію.

Характеристики

Выберите модель
Модель Inframatic 9500 / 9500 IM Inframatic 8800
Тип стаціонарний переносний
Режим вимірювання пропускання пропускання
Джерело інфрачервоного випромінювання скануючий монохроматор діодна матриця
Спектральний діапазон 570-1100 нм 850-1050 нм
Загальна характеристика продуктів цільне зерно / розмелені продукти цільне зерно
Ємність для продукту бункер кювета
Кількість зразку для аналізу 400 мл / 650 мл 400 мл
Тривалість вимірювання, с 50 90
Модуль натури опція
Модуль для мелених продуктів опція не потрібен
Тип мережі 1N~
Електроживлення: напруга / частота, В / Гц 230±23 / 50
Аккумулятор + (приблизно на 2 години роботи)
Споживана потужність, Вт 150
Габаритні розміри Д × Ш × В, мм, не більше 4485 × 390 × 370 / 510 350 × 265 × 275
Маса без/з модулем натури, кг 34,0 / 40,0 7,0 / –
Продукти: зерно: кукурудза, пшениця м’яка, жито, тритикале, ячмінь, овес, соя, соняшник (мелений), ріпак, а також: сорго, сочевиця, люпин (IM 8800).
мелені продукти (IM 9500): борошно сортове (пшеничне та житнє), борошно цільнозернове.
зерно: кукурудза, пшениця м’яка, жито, тритикале, ячмінь, овес, соя, соняшник (мелений), ріпак, а також: сорго, сочевиця, люпин (IM 8800).
мелені продукти (IM 9500): борошно сортове (пшеничне та житнє), борошно цільнозернове.
Показники: вологість, вміст білка, вміст олії, вміст клітковини, вміст крохмалю, вміст клейковини, зола в залежності від продукту вологість, вміст білка, вміст олії, вміст клітковини, вміст крохмалю, вміст клейковини, зола в залежності від продукту
Выберите модель
Модель Inframatic 9500 / 9500 IM Inframatic 8800
Тип стаціонарний переносний
Режим вимірювання пропускання пропускання
Джерело інфрачервоного випромінювання скануючий монохроматор діодна матриця
Спектральний діапазон 570-1100 нм 850-1050 нм
Загальна характеристика продуктів цільне зерно / розмелені продукти цільне зерно
Ємність для продукту бункер кювета
Кількість зразку для аналізу 400 мл / 650 мл 400 мл
Тривалість вимірювання, с 50 90
Модуль натури опція
Модуль для мелених продуктів опція не потрібен
Тип мережі 1N~
Електроживлення: напруга / частота, В / Гц 230±23 / 50
Аккумулятор + (приблизно на 2 години роботи)
Споживана потужність, Вт 150
Габаритні розміри Д × Ш × В, мм, не більше 4485 × 390 × 370 / 510 350 × 265 × 275
Маса без/з модулем натури, кг 34,0 / 40,0 7,0 / –
Продукти: зерно: кукурудза, пшениця м’яка, жито, тритикале, ячмінь, овес, соя, соняшник (мелений), ріпак, а також: сорго, сочевиця, люпин (IM 8800).
мелені продукти (IM 9500): борошно сортове (пшеничне та житнє), борошно цільнозернове.
зерно: кукурудза, пшениця м’яка, жито, тритикале, ячмінь, овес, соя, соняшник (мелений), ріпак, а також: сорго, сочевиця, люпин (IM 8800).
мелені продукти (IM 9500): борошно сортове (пшеничне та житнє), борошно цільнозернове.
Показники: вологість, вміст білка, вміст олії, вміст клітковини, вміст крохмалю, вміст клейковини, зола в залежності від продукту вологість, вміст білка, вміст олії, вміст клітковини, вміст крохмалю, вміст клейковини, зола в залежності від продукту

Калібрування Inframatic 9500

Продукт Вологість Білок Жир/Олія Клітковина Зола Крохмал Примітка
Кукурудза
Пшениця Клейковина, Сила борошна, Тест Зелені, Твердозерність
Жито
Тритикале
Ячминь
Овес
Рис
Сорго
Бобы
Горох
Соя
Соняшник (мелений)
Ріпак
Пшеничне борошно Клейковина, ВПЗ, Тест Зелені, Пошкоджений крохмаль, Яскравість L
Борошно дурум Яскравість L, Жовтизна b
Житнє борошно
Цільнозернове борошно Яскравість L
Пшеничні висівки
scroll-up-arrow