Тістозамішувач лабораторний OLISLAB 6100 (ТЛ-2) - Olis

Тістозамішувач лабораторний OLISLAB 6100 (ТЛ-2)

3D
Тістозамішувач лабораторний OlisLab 6100, модернізована версія тістозамішувача ТЛ-2, штифтового типу, призначений для механізованого замішування тіста з подрібненого зерна пшениці (шроту) та борошна при визначенні кількості та якості клейковини методом ручного відмивання.
Тістозамішувач лабораторний OLISLAB 6100 (ТЛ-2)
Відео продукції
Опис
Характеристики
Переваги
Фото/Відео
Додаткова інформація
Описание
Описание
Олис
Олис

Тістозамішувач лабораторний OlisLab 6100, модернізована версія тістозамішувача ТЛ-2, штифтового типу, призначений для механізованого замішування тіста з подрібненого зерна пшениці (шроту) та борошна при визначенні кількості та якості клейковини методом ручного відмивання.

За допомогою приладу здійснюється процес замішування тіста за рахунок інтенсивного перемішування маси тіста (борошна з водою) протягом 18 с за допомогою перемішуючого робочого органу у вигляді штифтів. Використовується для замішування тіста при ручному методі відмивання клейковини.

Застосовується на хлібоприймальних, зернопереробних, хлібопекарських підприємствах, сортовипробувальних селекційних станціях, в науково-дослідних лабораторіях та інспекторських компаніях.

Сфера застосування: для стандартизованого визначення клейковини: у зерні за ГОСТ 13586.1-68 «Зерно. Методы определения количества и качества клейковины в пшенице» (скасовано в Україні); у борошні за ГОСТ 27839-88 «Мука пшеничная. Методы определения количества и качества клейковины» (скасовано в Україні); та для застосування у інших методах за вітчизняними та міжнародними стандартами.

Опис:

Прилад складається із корпусу, місильної головки, приводу, діжі.

Принцип роботи тістозамішувача заснований на інтенсивному замішуванні тіста за допомогою штифтів, що обертаються з високою швидкістю. Наважка продукту з водою розміщується в діжі, змішується протягом визначеного періоду (18 с), у результаті чого здійснюється утворення тіста. Після закінчення замішування тісто вилучається з дежі та прямує на відлежування.

Характеристики

Выберите модель
Модель OLISLAB 6100
Тип штифтовий
Місткість діжі, см3 260
Продуктивність (кількість замісів), год-1, не менше 40
Тривалість замісу, c 18
Частота обертання робочого органу (на холостому ходу), об/хв 506±5
Клас захисту від ураження електричним струмом I
Тип мережі 1N~
Електроживлення: напруга / частота, В / Гц 230±23 / 50
Споживана потужність, Вт 250
Габаритні розміри Д × Ш × В,
– у робочому стані, мм, не більше 300 × 180 × 330
– в транспортному стані, мм, не більше 370 × 190 × 350
Маса нетто/брутто, кг 17,1 / 17,6
Умови експлуатації:
– температура навколишнього повітря, ℃ 5…30
– відносна вологість, % 60 ± 15

Переваги

ОПЕРАТИВНІСТЬ ТА ТОЧНІСТЬ
Невелика тривалість замішування.
Швидкий та зручний доступ до штифтів для очищення.
Рівномірність замішування.

ЕРГОНОМІЧНІСТЬ
Простота конструкції.
Низькі масо-габаритні показники.
Відсутність вібрації.
Світлодіодний індикатор.
Контактні поверхні виготовлені з корозійностійкої сталі.

БЕЗПЕКА ТА ДОВГОВІЧНІСТЬ
Низький рівень шуму порівняно з аналогами.
Відсутність скляних елементів.
Захист від увімкнення при знятій або неправильно встановленій діжі.
Ресурс приладу до першого середнього ремонту – 10 тис. год.
Термін служби приладу – 10 років.

Фотографії

Выберите модель
Модель OLISLAB 6100
Тип штифтовий
Місткість діжі, см3 260
Продуктивність (кількість замісів), год-1, не менше 40
Тривалість замісу, c 18
Частота обертання робочого органу (на холостому ходу), об/хв 506±5
Клас захисту від ураження електричним струмом I
Тип мережі 1N~
Електроживлення: напруга / частота, В / Гц 230±23 / 50
Споживана потужність, Вт 250
Габаритні розміри Д × Ш × В,
– у робочому стані, мм, не більше 300 × 180 × 330
– в транспортному стані, мм, не більше 370 × 190 × 350
Маса нетто/брутто, кг 17,1 / 17,6
Умови експлуатації:
– температура навколишнього повітря, ℃ 5…30
– відносна вологість, % 60 ± 15

ОПЕРАТИВНІСТЬ ТА ТОЧНІСТЬ
Невелика тривалість замішування.
Швидкий та зручний доступ до штифтів для очищення.
Рівномірність замішування.

ЕРГОНОМІЧНІСТЬ
Простота конструкції.
Низькі масо-габаритні показники.
Відсутність вібрації.
Світлодіодний індикатор.
Контактні поверхні виготовлені з корозійностійкої сталі.

БЕЗПЕКА ТА ДОВГОВІЧНІСТЬ
Низький рівень шуму порівняно з аналогами.
Відсутність скляних елементів.
Захист від увімкнення при знятій або неправильно встановленій діжі.
Ресурс приладу до першого середнього ремонту – 10 тис. год.
Термін служби приладу – 10 років.

Фотографії

scroll-up-arrow