Комплектний крупозавод по переробці зерна гречки продуктивністю 120 т/добу
Призначення:
Комплектний крупозавод з переробкиі зерна гречки продуктивністю 120 т / добу призначений для вироблення крупи ядриці. Оснащення крупозавода забезпечує якість крупи – не нижче вимог ГОСТу, вихід крупи – вище прийнятих норм і дозволяє впевнено задовольняти вимоги сучасного ринку. Крупозавод створений за традиційною технологією, що включає гідро-термічну обробку методом пропарювання. Пропонована технологія істотно вдосконалена і доповнена цілим рядом інновацій компанії ОЛИС.
Для розміщення крупозавода підходить 4-х поверховий будинок з висотою поверхів не менше 3 м і площею кожного поверху не менше 300 м². У разі відсутності відповідної будівлі несучу металоконструкцію для розміщення обладнання рекомендується виконати у вигляді чотирирівневого каркаса висотою до 16 м з розмірами 12 м х 24 м в плані і встановити на власних фундаментах. В такому випадку зовнішні огородження (стіни і дах) доцільно облаштувати на залізобетонних конструкціях і фундаментах, незалежних від несучого обладнання металоконструкції. Передбачувана висота будівлі – 18 м. Будівельна частина може доповнюватися приміщеннями під кімнату для оператора, цехову лабораторію, склади і т. п.
В рамках виконання індивідуального проекту до крупозаводу можлива прив’язка таких комунікацій, як:
-Лінія приймання зерна з автотранспорту і попередньої його очистки;
-склад розміщення і зберігання оперативного запасу зерна з лінією подачі його на переробку;
-ваго-вибійного відділення з можливістю вибоя готової продукції як в мішки, так і в дрібну тару;
-склад безтарного зберігання мучки і лузги з лінією відвантаження в автотранспорт;
Крупозавод працює в автоматичному режимі. Контроль роботи крупозавода забезпечує оператор з центрального пульта управління.
СКЛАД КРУПОЗАВОДА
Переваги
1. Найвищий вихід та якість крупи в класі агрегатних крупозаводів з переробки зерна гречки.
2. Ефективна переробка зерна низьких круп’яних кондицій без зниження якості крупи.
3. Можливість вироблення крупи гречаної без застосування гідро-термічної обробки, тобто «Зеленої».
4. Переробка всього потоку зерна без доопрацювання окремо зерна дрібних фракцій.
5.Надійність обладнання забезпечує безперебійну і тривалу експлуатацію крупозавода.
6. Робота крупозавода здійснюється в автоматичному режимі
СКЛАД КРУПОЗАВОДА
1. Найвищий вихід та якість крупи в класі агрегатних крупозаводів з переробки зерна гречки.
2. Ефективна переробка зерна низьких круп’яних кондицій без зниження якості крупи.
3. Можливість вироблення крупи гречаної без застосування гідро-термічної обробки, тобто «Зеленої».
4. Переробка всього потоку зерна без доопрацювання окремо зерна дрібних фракцій.
5.Надійність обладнання забезпечує безперебійну і тривалу експлуатацію крупозавода.
6. Робота крупозавода здійснюється в автоматичному режимі