Комплектний крупозавод по переробці гречки продуктивністю 120 т/добу в Україні | ОЛИС

Комплектний крупозавод по переробці зерна гречки продуктивністю 120 т/добу

Комплектний крупозавод з переробки зерна гречки продуктивністю 120 т / добу призначений для вироблення крупи ядриці. Оснащення крупозавода забезпечує якість крупи - не нижче вимог ГОСТу, вихід крупи - вище прийнятих норм і дозволяє впевнено задовольняти вимоги сучасного ринку. Крупозавод створений за традиційною технологією, що включає гідро-термічну обробку методом пропарювання. Пропонована технологія істотно вдосконалена і доповнена цілим рядом інновацій компанії ОЛИС.
Опис
Характеристики
Переваги
Фото/Відео
Додаткова інформація
Описание
Описание
Олис
Олис

Призначення:

 Комплектний крупозавод з переробкиі зерна гречки продуктивністю 120 т / добу призначений для вироблення крупи ядриці. Оснащення крупозавода забезпечує якість крупи – не нижче вимог ГОСТу, вихід крупи – вище прийнятих норм і дозволяє впевнено задовольняти вимоги сучасного ринку. Крупозавод створений за традиційною технологією, що включає гідро-термічну обробку методом пропарювання. Пропонована технологія істотно вдосконалена і доповнена цілим рядом інновацій компанії ОЛИС.

Для розміщення крупозавода підходить 4-х поверховий будинок з висотою поверхів не менше 3 м і площею кожного поверху не менше 300 м². У разі відсутності відповідної будівлі несучу металоконструкцію для розміщення обладнання рекомендується виконати у вигляді чотирирівневого каркаса висотою до 16 м з розмірами 12 м х 24 м в плані і встановити на власних фундаментах. В такому випадку зовнішні огородження (стіни і дах) доцільно облаштувати на залізобетонних конструкціях і фундаментах, незалежних від несучого обладнання металоконструкції. Передбачувана висота будівлі – 18 м. Будівельна частина може доповнюватися приміщеннями під кімнату для оператора, цехову лабораторію, склади і т. п.

В рамках виконання індивідуального проекту до крупозаводу можлива прив’язка таких комунікацій, як:

-Лінія приймання зерна з автотранспорту і попередньої його очистки;

-склад розміщення і зберігання оперативного запасу зерна з лінією подачі його на переробку;

-ваго-вибійного відділення з можливістю вибоя готової продукції як в мішки, так і в дрібну тару;

-склад безтарного зберігання мучки і лузги з лінією відвантаження в автотранспорт;

Крупозавод працює в автоматичному режимі. Контроль роботи крупозавода забезпечує оператор з центрального пульта управління.

Фактичний вихід крупи за пропонованою технологією з зерна базисної кондиції ГОСТ 19092
Базисний вихід крупи за діючими нормами
Крупа ядриця - 72%
Крупа ядриця - 62%
Проділ - до 1,5%
Проділ - до 5%

Номінальна продуктивність, т/доб
120
Встановлена потужність, кВт
210,9
Витрата електроенергії на тонну переробленного зерна, кВт/т
40,0
Електропостачання:
3-х фазний змінний струм, 380Вт, 50Гц
Витрата пари, до кг/год
750
Тиск пара, мПа
0,5
Основний внутрішньоцеховий транспорт
механічний

СКЛАД КРУПОЗАВОДА

№ п/п
Назва обладнання
Кількість, шт.
4
Дозатор ваговий Норма ТМ
2
12
Сушарка ВПСО-5
2
20
Оптичний сортувальник Оптима-3
1
21
Живильник шлюзовий Р3-БШП/2
2
22
Циклон-розвантажувач У2-БРО
1
23
Колонка магнітна МК-100
8
25
ВВТ-5
5
26
ВЦ-14-46 №2,5
1
27
ВЦ-14-46 №3,15
2
28
ВЦ-14-46 №4
4
29
ВЦ-14-46 №5
1
30
Компресор 2,2м3/хв; 10атм
1
31
Матеріалопроводи самопливного транспорту
комплект
32
Матеріалопроводи та повітропроводи пневмотранспорту
комплект
33
Повітропроводи стислого повітря
комплект
34
Системи енергопостачання та автоматики
комплект

Переваги

1. Найвищий вихід та якість крупи в класі агрегатних крупозаводів з переробки зерна гречки.
2. Ефективна переробка зерна низьких круп’яних кондицій без зниження якості крупи.
3. Можливість вироблення крупи гречаної без застосування гідро-термічної обробки, тобто «Зеленої».
4. Переробка всього потоку зерна без доопрацювання окремо зерна дрібних фракцій.
5.Надійність обладнання забезпечує безперебійну і тривалу експлуатацію крупозавода.
6. Робота крупозавода здійснюється в автоматичному режимі

Фактичний вихід крупи за пропонованою технологією з зерна базисної кондиції ГОСТ 19092
Базисний вихід крупи за діючими нормами
Крупа ядриця - 72%
Крупа ядриця - 62%
Проділ - до 1,5%
Проділ - до 5%

Номінальна продуктивність, т/доб
120
Встановлена потужність, кВт
210,9
Витрата електроенергії на тонну переробленного зерна, кВт/т
40,0
Електропостачання:
3-х фазний змінний струм, 380Вт, 50Гц
Витрата пари, до кг/год
750
Тиск пара, мПа
0,5
Основний внутрішньоцеховий транспорт
механічний

СКЛАД КРУПОЗАВОДА

№ п/п
Назва обладнання
Кількість, шт.
4
Дозатор ваговий Норма ТМ
2
12
Сушарка ВПСО-5
2
20
Оптичний сортувальник Оптима-3
1
21
Живильник шлюзовий Р3-БШП/2
2
22
Циклон-розвантажувач У2-БРО
1
23
Колонка магнітна МК-100
8
25
ВВТ-5
5
26
ВЦ-14-46 №2,5
1
27
ВЦ-14-46 №3,15
2
28
ВЦ-14-46 №4
4
29
ВЦ-14-46 №5
1
30
Компресор 2,2м3/хв; 10атм
1
31
Матеріалопроводи самопливного транспорту
комплект
32
Матеріалопроводи та повітропроводи пневмотранспорту
комплект
33
Повітропроводи стислого повітря
комплект
34
Системи енергопостачання та автоматики
комплект

1. Найвищий вихід та якість крупи в класі агрегатних крупозаводів з переробки зерна гречки.
2. Ефективна переробка зерна низьких круп’яних кондицій без зниження якості крупи.
3. Можливість вироблення крупи гречаної без застосування гідро-термічної обробки, тобто «Зеленої».
4. Переробка всього потоку зерна без доопрацювання окремо зерна дрібних фракцій.
5.Надійність обладнання забезпечує безперебійну і тривалу експлуатацію крупозавода.
6. Робота крупозавода здійснюється в автоматичному режимі

scroll-up-arrow