На Тернопільщині запрацював універсальний крупоцех - OLIS

На Тернопільщині запрацював універсальний крупоцех

На Тернопільщині розпочав роботу агрегатний універсальний крупоцех Оптиматик К-15 українського виробника – компанії OLIS. Це знакова подія для агропромислового комплексу регіону, яка свідчить про розвиток та модернізацію зернопереробної галузі.

Завдяки використанню сучасних технологій та обладнання, новий крупоцех здатний переробляти великі обсяги зернових культур та виробляти широкий асортимент високоякісної крупи. Крупоцех призначений для переробки зерна пшениці, ячменю, гороху, кукурудзи і проса в крупи з отриманням пшеничної, ячної, перлової, горохової, кукурудзяної крупи і пшона.

Продуктивність цієї моделі крупозаводу, в залежності від сировини, становить від 9,6 до 19,2 т/добу, що дозволяє ефективно переробляти зерна низьких круп’яних кондицій без зниження якості крупи.

Обладнання від OLIS, яке встановлено на підприємстві, відзначається високою продуктивністю, надійністю та енергоефективністю. Воно дозволяє проводити весь цикл виробництва крупи, з оптимальними показниками якості та енерговитрат, що робить виробництво конкурентоспроможним та інвестиційно приваблим.

Опубліковано в
scroll-up-arrow