В Кіровоградській обл. встановлено СКО-200А та ЛУЧ ЗСО

В Кіровоградській обл. встановлено скальператор СКО-200А та ЛУЧ ЗС0-200

На елеваторі в Кіровоградській області встановлено скальператор СКО-200А та ЛУЧ ЗСО-200. Обладнання вже запущено в роботу та приймає зерно нового врожаю💪

Продуктивність зерноочисної лінії в даній комплектації становить до 200 т/год по попередньому очищенню і до 150 т/год по первинному очищенню та залежить від культури, засмідченості та вологості зернової маси.

Скальператор СКО-200А – призначений для попереднього очищення – видалення крупної домішки та сміття із зерна. Це є агрегатоване рішення, яке включає в себе повітряний сепаратор з замкнутим циклом повітря ВСЗ-160, циклон УЦО-900 з шлюзовим затвором і приводом, вентилятор, повітроводи, щит управління, кабелі, лотки і трапи.

Також, технологічною лінією передбачено, що скальператор за необхідності буде очищати вологе зерно перед його подачею в сушарку, що збільшить її продуктивність та ефективність, а також знизить ризики займання легких домішок та пошкодження сушарки.

Зерноочисний барабанний сепаратор ЛУЧ ЗСО-200 призначений для очищення зерна сільськогосподарських культур від крупних, дрібних та легких домішок. В даній лінії сепаратор може виконувати первинну та вторинну очистку без додаткового налаштування завдяки попередній очистці на скальператорі.

Опубліковано в
scroll-up-arrow