OLIS бере участь у виставці Canadas Farm Show - OLIS

OLIS бере участь у виставці Canadas Farm Show

Компанія OLIS бере участь у виставці Canadas Farm Show на Національному стенді України. Організатором поїздки та стенду виступила Федерація роботодавців України за підтримки проєкту USAID. Виставка проходитиме 18-20 червня в м. Регіна, Канада. Захід збирає провідних виробників сільгосппродукції та постачальників обладнання регіону та світу.

Разом з іншими провідними машинобудівниками презентуємо наше обладнання та можливості України, як промислової держави на Північно-Американському ринку.

«Канада є великим гравцем на світовому ринку агропродукції та місцевим виробником. Тому ця країна є дуже перспективною для збуту зерноочисного та круп’яного обладнання яке ми виробляємо. Тільки в цьому році ми запустили в Канаді крупозавод, поставили обладнання для перероблення ячменю, вівса, гороху і лінію виробництва вівсяних пластівців. Також поставляємо зерноочисні сепаратори ЛУЧ ЗСО та ПСО», – відмітив Володимир Чеглатонєв, заступник генерального директора з комерційних питань ТОВ «ОЛИС»

Тож участь у виставці Canadas Farm Show є гарна нагода ще раз презентувати своє обладнання та в цілому Україну, як гідного виробника зернових технологій.

Опубліковано в
scroll-up-arrow